Mata érzelmes gólörömének oka

Juan Mata elárulta, hogy a Wolves elleni gólját, valamint innentől kezdve az összes gólját, amit még szerezni fog pályafutása során, elhunyt édesanyjának, Marta Garciának fogja ajánlani.


A United 8-as számú középpályása a Molineuxban büntetőből volt eredményes, a találatáról pedig később kiderült, hogy egyben a győzelmet is jelentette a Vörös Ördögök számára. A spanyol játékos gólját követően az ég felé mutatott és csókot dobott. A lefújást követően pedig beszélt a mozdulatokban rejlő érzelmekről.

 

"Életem legnehezebb szezonja volt a mostani, ez biztos. Szerettem volna nagyon gólt szerezni édesanyámnak és szerencsére ez sikerült is" - magyarázta.

 

 

"Tehát ez a gól és innentől kezdve minden gól, amit még szerezni fogok, az neki szól."

 

Mata hosszas várakozásra kényszerült a büntető előtt, miután a tizenegyest érő szituációt alaposan visszanézték a VAR szobában, majd Mike Dean játékvezetőt is kihívták a partvonal mellé, hogy vegye szemügyre az esetet, amelyben Donny van de Beek bokája találkozott az elkéső Romain Saiss stoplisával. A játékvezető végül megadta az engedélyt Juan számára, hogy végrehajtsa az elsőre is befújt ítéletet, Mata pedig a beszélgetés során csapattársának, Bruno Fernandesnek is üzent.

 

"Sokáig ellenőrizték a szituációt. Én a pályán úgy éreztem, hogy büntetőnek kell következnie. Nem kapkodták el a döntést. Soha nem könnyíti meg egy ilyen helyzetben a várakozás a dolgodat, de szerencsére minden jól alakult és a kapus is a másik irányba vetődött. Brunonak mostantól jobban kell vigyáznia (mosolyog)."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!