Wan-Bissaka: Ezért szavaztam Luke-ra

Miután Luke Shaw elnyerte a játékostársak szavazásán az Év Játékosa díjat Aaron Wan-Bissaka elmondta, hogy honfitársa nagy hatást gyakorolt rá a 2020/21-es szezon során.


A két szélső védő egyaránt fontos szerepet játszott a United csapatában a legutóbbi szezon során és a csapat gólszerzői közé is feliratkoztak. A két angol játékos a széleken rendkívül komoly védekező munkát végzett és emellett pedig rendszeresen segítették a támadásokat is.

 

Wan-Bissaka a szezon végeztével beszélt arról, hogy miként ítéli meg a saját teljesítményét az elmúlt idényben és nem feledkezett meg arról sem, hogy dicsérettel illesse Luke Shaw-t is.

 

"A saját szavazatomat Luke-nak adtam, de Bruno neve is szerepelt a listámon. Számomra azonban Shaw kiemelkedő volt. A játéka rám is ösztönzően hatott és próbáltam vele versenyezni, igaz a másik oldalán a pályának, hogy minél jobbak legyünk."

 

"Az egész idény során rendkívül pozitív volt és a lehető legtöbbet kihozta magából. Egy pillanatig sem vette le a lábát a pedálról és végig hajtott minden mérkőzésen, egészen a lefújásig. Ez nagyon jó, mert erősíti a csapatot."

 

 

Saját teljesítményét értékelve Wan-Bissaka a következőt mondta: "Minden alkalommal, amikor pályára lépek azt úgy teszem, hogy fejlődjek és egyre jobb legyek. Úgy érzem, hogy rendben vagyok. Érzem a magabiztosságot és az izgatottságot minden mérkőzés előtt. Szeretnék folyamatosan játszani és alig várom, hogy elkezdődjenek a találkozók. Tudom, hogy mire képes a csapat és hiszek abban, hogy elérhetjük a kívánt eredményt."

 

"A gólszerzés nagyon jó érzés volt számomra. Soha nem fogom elfelejteni. Azt hiszem ez volt a legjobb pillanat számomra a szezon során."

 

A csapat fejlődésével kapcsolatban Aaron hozzátette: "Ha megnézzük a nemrég véget ért szezont, akkor láthatjuk, hogy egyel jobb helyen végeztünk az ezt megelőzőhöz képest és ez jó jel a továbbiakra. A következő lépést pedig az előttünk álló idényben kell megtennünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!