Fergie változtatni fog

Sir Alex szerint csapata a vasárnapi, Blackpool elleni bajnokin is gyõzelemért fog játszani, de elmondta, változtatni fog a csapaton, mivel a jövõ szombati BL döntõ kiemelt jelentõséggel bír.


Miután az elmúlt hétvégén 19. bajnoki címét is begyûjtötte a United, immár minden nyomás nélkül léphet pályára vasárnap az Old Traffordon, ahol Ian Holloway csapata lesz az ellenfél, akik a kiesés ellen küzdenek.

"Az emberek elvárják, hogy kihagyjak egyes játékosokat és ez így is lesz" - mondta Ferguson a mai sajtótájékoztatóján. "Gondolom kell a jövõ hétre is."

"Meg kell tartanunk az energiákat a Barcelona ellen, ezért változtatni fogok. Vannak olyan játékosaink, akiknek játékra van szüksége a Barcelona elõtt. Darren Fletcher, Paul Scholes és Anderson mindenképp játszani fognak. Berbatov, Evra és Van der Sar szintén."

"Mindent becsülettel megteszünk, nem éri kritika majd a csapatot" - arra gondolva, hogy egyes menedzserek szerint a United tartalékosan áll majd fel.

 


"Az egyetlen dolog, amiért kritizálhatnak, ha elvesztesz egy mérkõzést, ami más csapatokra is kihat. Akkor tüzetsen meg lehetne vizsgálni a csapatot, amit pályára küldtél."

"A Hull ellen a fiataljaink játszottak és nyertünk 1-0-ra, így akkor senki nem kritizálta a kiválasztást. Most is ez lesz, biztos vagyok a gyõzelmünkben."

Egyes találgatások szerint a vasárnapi lehet Paul Scholes utolsó, Old Traffordon lejátszott tétmérkõzése, ám a Fõnök nem olyan biztos ebben.

"Nem hiszem. Tárgyaltunk már és bíztattam, maradjon még egy évet. A szezon végén megbeszéljük ezt."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!