Lingard jókívánsága a válogatottbeli csapattársainak

A Manchester United középpályása, Jesse Lingard sok sikert kívánt angol válogatottbeli társainak a 2020-as Európa-bajnokságon való szereplésre, miután kikerült Gareth Southgate végső keretéből.


Lingard, aki kilencszer lőtt gólt 16 pályára lépése alkalmával a West Ham színeiben, mialatt kölcsönben a Kalapácsosoknál szerepelt a szezon második felében, kikerült a Háromoroszlánosok keretéből, miután Gareth Southgate 26 fősre csökkentette eddigi 33 fős csapatát.

 

A szövetségi kapitány ugyan lehetőséget adott, hogy a sérült Trent Alexander-Arnold helyett az Ausztria elleni barátságos mérkőzésen bizonyítson a United középpályása, végül Lingard nem csatlakozhatott Dean Henderson, Harry Maguire, Luke Shaw és Marcus Rashford mellett honfitársaihoz a tornára készülő keretben.

 

Lingard végül mindkét, a tornát megelőző felkészülési mérkőzésen pályára lépett az angolok színeiben, kisegítve ezzel Southgate-et, míg néhány játékosa nem volt elérhető és nagy részt vállalt Bukayo Saka góljánál is az osztrákok ellen.

 

A szövetségi kapitány azonban végül azt a döntést hozta, hogy kihagyja az Eb-keretből Lingardot, aki így nem próbálhatja meg megismételni a 2018-as világbajnokságon nyújtott teljesítményét.

 

 

A Brighton játékosa, Ben White az, aki Alexander-Arnold helyére bekerült. Tud játszani hátul vagy akár a középpályán is és a múlt hónapban debütált a válogatottban.

 

Csalódásától függetlenül Jesse posztolt a közösségi médiában, ahol támogatásáról adott hangot a válogatott irányába, akiknek célja az, hogy megnyerjék a kontinensviadalt.

 

"Amikor arról van szó, hogy a srácokkal képviselhetjük a hazánkat egy tornán, soha nem tudom abbahagyni a mosolygást" - írta Jesse hétfőn.

 

"Egész nyáron szurkolni fogok a csapatnak! Sok szerencsét srácok! Hozzátok haza a kupát."

 

Anglia első meccsére az Európa-bajnokságon vasárnap kerül sor a Wembley stadionban Horvátország ellen.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!