McTominay: Ferguson és Fletcher motiválnak engem

Scott McTominay reméli, hogy pénteken Anglia ellen a Wembleyben visszatérhetnek a győzelem útjára hazája válogatottjával a 2020-as Európa-bajnokság második csoportkörében.


Steve Clark csapata rendkívül csalódott volt, miután 2-0-ra alulmaradtak Csehországgal szemben a kontinenstorna első összecsapásán. A vereség ellenére Scott és csapattársai az angolok elleni találkozóra hatalmas lehetőségként tekintenek és egy történelmi diadallal szeretnék emlékezetessé tenni a Háromoroszlánosok elleni összecsapásukat.

 

A United skót középpályása elárulta, hogy hazájából több olyan inspiráló személyt is nagyra tart, akiknek a nyomdokaiba kíván lépni mind klub, mind válogatott szinten. Természetesen a két legfontosabb idol számára Sir Alex Ferguson, a Manchester United legendás menedzsere, valamint a Vörös Ördögökkel ötszörös Premier League győztes Darren Fletcher. Mindketten nagy hősök McTominay szemében.

 

Egy interjú során Scott elárulta, hogy hatalmas tisztelője a két legendának és beszélt arról, hogy miként segítenek ők abban, hogy a karrierjében előbbre tudjon lépni.

 

 

"Apám mesélt nekem arról, hogy Ferguson beszélt rólam és megdicsért. Hatalmas megtiszteltetés az, hogy Sir Alex rólam beszél, vagy inkább rólunk. Nagyon sok szép dolgot mondott rólam és Skóciáról is. Számomra a szavai azt jelentik, hogy jó úton járok és folytatnom kell a fejlődést. Hatalmas motiváló erő ez számomra és remélem, hogy mindenki büszke lesz rám."

 

Ferguson mellett a United korábbi játékosa, Darren Fletcher is nagy hatással van a fiatal középpályásra, hiszen a skót játékost nemrég nevezték ki a Manchester United Technikai igazgatójává és az edzéseken is hasznos és fontos tanácsokkal látja el a srácokat.

 

"Darren teljesen elképesztő volt valahányszor meglátogatott minket az edzéseken. Mint a friss levegő. Kiváló játékos volt és most kiváló szakember. Michael Carrick és Mike Phelan is olyan szakemberek, akik hatalmas tapasztalattal rendelkeznek. Ismerik a játékot amennyire csak lehet."

 

"A magam részéről nagyon örülök, hogy ilyen legendák vesznek körül és tanulhatok tőlük. Keményen dolgozok és remélem, hogy egyszer majd én is ott lehetek, ahol ők vannak. Sokat tanultam és még fogok is tanulni tőlük és folytatom az utam."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!