Megegyezett Sanchoról a United és a Dortmund

Elvben egyezségre jutott a Manchester United a Borussia Dortmunddal Jadon Sancho leigazolásáról.


A személyes feltételekben korábban történt megegyezést követően megállapodtak a klubok a 73 millió font összértékű átigazolás fizetési ütemezésének részleteiről is.

 

Az átigazolási időszak kezdetén a Dortmund 85 millió fontot kívánt kapni az angol válogatott játékosért, amely 35 millió fonttal kevesebb volt, mint a tavaly nyári, 108 millió fontos árcédulája.

 

Sancho hivatalosan az angol válogatottal való Eb-szereplését követően csatlakozik a Vörös Ördögökhöz, amennyiben az orvosi vizsgálatokon is megfelel.

 

 

A korábbi Manchester City játékos dortmundi szerződése 2023 nyaráig szólt, a német együttesnél pedig nem kívánták megkockáztatni, hogy már csak egy év legyen hátra érvényes kontraktusából.

 

A városi rivális City korábbi megállapodásuk alapján részesedni fog majd egykori játékosa továbbértékesítéséből, ráadásul úgy tudni, hogy az árcédula alapján elég nagy összeggel.

 

A 21 éves szélső a Watford akadémiáján kezdte pályafutását, mielőtt 2015-ben a City-hez igazolt volna, ahonnan 2017-ben azonban továbbállt a Dortmundhoz, miután az Etihadban visszautasította szerződés hosszabbítási ajánlatát.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!