A United közel áll Varane leigazolásához

Az ESPN forrásai szerint a Manchester United közel áll ahhoz, hogy leigazolják a Real Madrid védőjét, Raphael Varane-t.


A francia játékosnak 2022 júniusában jár le a szerződése a madridiakkal és a hírek szerint a 28 éves védő Ole Gunnar Solskjaer első számú kiszemeltje a védelem megerősítésére. A Real Madrid is kész tárgyalóasztalhoz ülni játékosával, azonban a pletykák szerint Varane új kihívásokra vágyik.

 

A United úgy tűnik, hogy tanulva a múlt hibáiból ezen a nyáron végre sikeresen leigazolta Jadon Sanchot a Borussia Dortmund csapatától, aki jelen pillanatban még az angol válogatott tagja az Európa-bajnokságon. A 21 éves támadó vételára a hírek szerint 72,9 millió font lesz. Solskjaer számára pedig a következő fontos lépés a védelem megerősítése és John Murtough nagy erőkkel dolgozik is ezen.

 

Varane alternatívájaként a United fontolgatta még Pau Torres szerződtetését is, ám a franciák meglepetésszerű búcsúzásával az Európa-bajnokságtól a tárgyalások üteme felgyorsulhat a Real és a United között.

 

 

Egybehangzó lapértesülések szerint a spanyolok első körben 70 millió euróra árazták be védőjüket, amit a United először sokallt, hiszen a játékos szerződése utolsó évébe lépett a Királyi gárdával. Viszont jelen helyzetben a madridiaknak azzal is számolni kell, hogy az új menedzser, Carlo Ancelotti szeretné a saját elképzelései szerint formálni a csapatát, emiatt pedig a Unitednél magabiztosak azt illetően, hogy végül egy 50 millió eurós ajánlat elfogadható lesz a Real számára.

 

Ha a Madrid rábólint az 50 millió euróra, akkor azt az összeget felhasználhatják a Villarreal védőjének, Pau Torresnek a leigazolására, akit a klubja 65 millió euróért lenne hajlandó elengedni.

 

A fővárosi klubnak mindenképp erősítésre lesz szüksége a védelemben, hiszen a csapat kapitánya, Sergio Ramos már hivatalosan is bejelentette, hogy távozik a klubtól, viszont a Madrid közben Mbappé és Haaland iránt is erősen érdeklődik, így pláne jól jöhet a plusz bevétel a nyár folyamán. A spanyol gigász pénzügyi helyzete jelenleg nem a legjobb és bár lehet szerződést kötnek a Villarreallal Torres ügyében, még az is elképzelhető, hogy várnia kell 2022-ig, hogy Madridba költözzön, ha a korábban említett csatárok közül bármelyiket is sikerül megszereznie a Realnak.

 

Az ESPN forrásai szerint Torres szívesen maradna Spanyolországban, így ha kell, akár hajlandó is várni egy évet a költözéssel. A Villarreal csapatából még Gerard Moreno iránt is élénk az érdeklődés, ám a klub anyagi helyzete most stabil, így nem kell kiárusítaniuk az összes értékes játékosukat.


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!