Újabb játékosok tértek vissza Carringtonba

A Manchester United pénteken újabb visszatérő játékosokat üdvözölhetett Carringtonban, a felkészülési időszak közepedte.


Az egyik visszatérő Jesse Lingard, aki kiváló hónapokat tudhat maga mögött a West Ham Unitednél töltött kölcsön során, viszont az angolok Eb keretéből végül kimaradt.

 

A középpályás immár visszatért nevelőklubjához és azt a formáját szeretné hozni, amivel idén áprilisban elnyerte a hónap legjobb Premier League játékosának járó elismerést. 

 

Hannibal is visszatért és elmondása szerint nagyon élvezte az első edzéssel töltött napot. A fiatal játékos a szezon végeztével még Tunézia csapatában lépett pár alkalommal pályára, ezt követően pedig megkezdte ő is a jól megérdemelt pihenőjét.

 

 

A tinédzser az előző szezon végén debütálhatott a United felnőtt csapatában a Wolves ellen, illetve három alkalommal léphetett pályára a nemzeti csapatban. Hannibal tervei egyébként egyértelműek és arra törekszik, hogy a következő szezonban a felnőtt csapat tagja legyen.

 

Ole Gunnar Solskjaert örömmel tölti el, hogy így mégtöbb variációs lehetősége van a csapat összeállítására a Derby County elleni felkészülési mérkőzésen. A találkozót a Pride Parkban rendezik meg, magyar idő szerint 14:00-kor és az MUTV előfizetői élőben is követhetik az összecsapást. A meccsen minden bizonnyal számos fiatalt láthatunk majd a pályán, hiszen az elmúlt 1-2 hétben sokuk a felnőtt csapattal készülhetett és, mint tudjuk, az előszezon remek lehetőségeket kínál az ifjoncoknak, hogy megmutassák magukat, mire képesek.

 

A Kosok elleni összecsapást követően a United edzőtáborba indul és megmérkőzik még a QPR, Brentford, Preston North End és az Everton csapatával is.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!