Telles: Öröm itt lenni

A Manchester United védője, Alex Telles izgatottan várja, hogy manchesteri pályafutásának második szezonja kezdetét vegye.


A 28 éves játékos két héttel ezelőtt csatlakozott társaihoz Carringtonban és Luke Shaw távollétében várhatóan Solskajer több lehetőséget is biztosítani fog számára a védelem bal oldalán a felkészülési mérkőzéseken.

 

Az előző szezon során Telles 24 alkalommal lépett pályára a Unitedben, a COVID járvány miatt főleg zártkapus mérkőzéseken. A legtöbb korlátozás azonban hamarosan megszűnik és a brazil játékos alig várja, hogy közönség előtt is megmutathassa mire képes.

 

"Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek" - mondta Telles a United Daily-nek. "Nagyon büszke vagyok arra, hogy a második szezonomat kezdhetem meg, mint United játékos."

 

 

"Az előző idény során közel kerültünk ahhoz, hogy trófeát nyerjünk, ezért különösen nagy tervekkel kezdünk bele a közelgő szezonba, mely során szeretném megmutatni, hogy milyen keményen dolgozok és, hogy milyen értéket képviselek. Nagyon várom már a mérkőzéseket és nagy elvárásaim vannak magammal szemben. Azt gondolom, hogy az előttünk álló felkészülési meccsek nagy lehetőséget rejtenek magukban azoknak a játékosoknak, akik már visszatértek a klubhoz."

 

"Nehéz mérkőzésekre számítok, de jól felkészültünk. Egész héten nagyon keményen edzettünk és azt gondolom, hogy a vasárnapi összecsapás remek lehetőség lesz arra, hogy megmutassam a képességeimet és értékeimet. Meg akarom mutatni, hogy milyen lehetőségek rejlenek bennem a Manchester United számára. Nagyon sok támogatást kapok ettől a klubtól és tudom, hogy a szurkolók is hisznek bennem."

 

Alex miután visszatért már tagja lehet az első felkészülési találkozóra nevezett csapatnak, amely rengeteg fiatal játékos számára adhat majd lehetőséget, hogy megmutassák magukat, mivel sokan, akik a Copa America, vagy az Európa-bajnokság küzdelmeiben voltak érdekeltek még pihenőjüket töltik. A védő úgy gondolja, hogy ez az időszak létfontosságú alapokat készít el a következő szezonra.

 

"Az előszezon nagyon fontos mindenki számára, mert megadja a lehetőségét, hogy felkészüljünk fizikailag és lelkileg is a ránk váró megmérettetésekre. Itt készül fel a testünk a következő hónapok terhelésére, ami nagyon fontos. A megfelelő erőnlét mellett rendkívül fontos az is, hogy mentálisan is felkészülünk és megtanuljuk azt, hogy mit vár tőlünk a menedzser. Mindenre fókuszálnunk kell."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!