Telles: Erősebben térek vissza

Alex Telles, a Manchester United védője megfogadta, hogy erősebben tér vissza, miután bokasérülése miatt úgy néz ki, hogy a következő néhány hetet ki kell hagynia.


A brazil játékos kihagyta a csapat hétvégi, QPR elleni találkozóját, Ole Gunnar Solskjaer pedig elárulta, hogy védője az egyik edzés során szenvedett bokasérülést.

 

Telles a Derby County elleni találkozón remekül játszott és közel került a gólszerzéshez is, így a sérülése elég frusztráló számára. A menedzser elmondása szerint pedig néhány hetet kell majd kihagynia.

 

Az Instagram oldalán Telles az alábbit posztolta:

 

"Semmi sem történik véletlenül és semmi nem győzhet le. Ezek a helyzetek is azért vannak, hogy tanuljunk és érettebbek legyünk. Köszönöm mindenkinek az üzeneteket."

 

 

"Biztosak lehettek benne, hogy erősebben és eltökéltebben térek majd vissza. Nagy változások lesznek. Csak várjatok."

 

Sajnos úgy tűnik, hogy Telles kihagyni kényszerül a csapat hátralévő felkészülési mérkőzéseit a Brentford, a Preston North End és az Everton ellen is, valamint kérdéses, hogy augusztus 14-én bevethető állapotban lesz-e a Leeds elleni szezonnyitó bajnoki során.

 

A bokasérülés miatt pedig az Európa-bajnokságon is kiváló formában játszó Luke Shaw lehet továbbra is az első számú opció a bal hátvéd pozíciójában a szezon kezdetén.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!