Ole tervei Jonesról és Tuanzeberől

Ole Gunnar Solskjaer igyekszik mindent megtenni, hogy Phil Jones visszatérése a lehető legzökkenőmentesebb legyen, miután a középső védő 18 hónapja nem léphetett pályára sérülése miatt.


A norvég menedzser elmondta, hogy Jones az érkező francia védő, Raphael Varane mellett a felnőtt csapat védelmének tagja lesz. 

 

Ole azt is elmondta, hogy Varane leigazolása - amit a klub kedden este jelentett be azzal egyetemben, hogy az orvosi vizsgálatok még hátra vannak és a személyes feltételekben van még néhány kérdés - valószínűleg azt jelenti Tuanzebe számára, hogy kölcsönbe kerül majd. A játékos egyébként jól teljesített a Brentford elleni izgalmas 2-2-es döntetlenre végződő mérkőzés során.

 

"Raphael Varane érkezésével azt látom, hogy Axel kölcsönbe fog kerülni, így ott lesz Varane, Maguire, Bailly, Lindelöf és Phil Jones is visszatér" - mondta Solskjaer.

 

 

Jones jelenlegi helyzetéről a menedzser külön magyarázattal is szolgált.

 

"A hétvégén elkezdi az edzéseket, majd hétfőn nagyjából mindenki visszatér, ami nagyszerű lesz számára is. Nekem is voltak hasonló gondjaim a pályafutásom során, de ő nagyszerű srác és nagyon örülök, hogy azt látom, hogy újra készen áll az edzésekre. Bízom benne, hogy képes lesz velünk együtt készülni és talán hamarosan már a pályán is láthatjuk majd."

 

"Nem kizárt, hogy egy ideig az U23-as csapatban fog játszani, vagy szervezünk neki valami barátságos meccset amin pályán lehet, mert pontosan tudom milyen érzés, amikor ennyi ideig távol van az ember és tudom, hogy már nagyon szeretne belekóstolni a mérkőzésekbe."

 

"Mindig a klub szolgálatában állt, de az elmúlt időszakban vigyáznia kellett magára, az egészségére, de most készen áll arra, hogy velünk eddzen."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!