Lingard elárulta remek formájának titkát

Jesse Lingard tisztában van azzal, hogy igyekeznie kell, ha bizonyítani akar a Manchester Unitedben, de bízik benne, hogy a közelgő idényt a Vörös Ördögök mezében játszhatja végig.


Az angol válogatott játékost az előző szezon második felében kölcsön adta a United a West Ham csapatának, amely remek hatással volt a támadóra, viszont még így is kimaradt végül Gareth Southgate keretéből az Európa-bajnokságon.

 

Lingard a Kalapácsosoknál látott lelkesedéssel és formában tért vissza a Unitedhez és lenyűgöző teljesítményt nyújtott a QPR és a Brentford elleni meccseken is. 

 

Miközben Jesse a Londonban töltött hónapjairól elmélkedett, mely idő alatt elnyerte a hónap játékosa címet is áprilisban azt mondta nekünk:


"Nagyszerű időszak volt és úgy hatott rám, mintha megnyomtál volna rajtam a frissítés gombot. Minden pillanatban készen álltam, hogy ha pályára kell lépnem, akkor a legjobb formámat hozzam és miután oda kerültem minden meccsen játszottam. Ez nagyon sok önbizalmat adott nekem és jöttek a gólok és a gólpasszok is."

 

 

"A West Hamnél nagyszerű fogadtatásban és bánásmódban volt részem. Mindenki a csapatból és a személyzetből is. Segítettek abban, hogy eljussak oda, ahol most vagyok, de kellett részemről is a kemény munka."

 

"Nagyon sokat dolgoztunk a különböző elemzőkkel is, akik segítették a fejlődésemet. Segítségükkel elértem az egyéni céljaimat, melyeket kitűztem magam elé mielőtt oda mentem."

 

"Az egyik ilyen cél az volt, hogy újra tagja lehessek a válogatottnak. Emellett pedig az, hogy gólokat tudjak szerezni és gólpasszokat adni. Minden mérkőzésen küzdeni kell és meg kell őriznem ezt a formámat. Ezt úgy tudom elérni, hogy ha nagyon figyelek arra, hogy következetes legyek. A rendszeres játéklehetőségnél erre nagyon oda kell figyelni és azon kell lenni, hogy folyamatosan gólokat tudjak szerezni, vagy gólpasszt tudjak adni."

 

Lingard reméli, hogy részt vehet majd a csapat szombati, Everton elleni meccsén is az Old Traffordon.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!