Ole bízik Lingard és Henderson gyors visszatérésében

Az ismét szárnyaló teljesítményt nyújtó Jesse Lingard Ole tervei között szerepel, hogy minél több lehetősége legyen frissen tartani játékosait.


Bár a norvég menedzser beleegyezett abba, hogy az angol válogatott támadó az előző szezon második felében kölcsönbe menjen a West Ham csapatához és ott folyamatos játéklehetősége legyen. Lingard rá is szolgáltat a bizalomra, hiszen a Kalapácsosoknál 16 találkozón 9 gólt és 5 gólpasszt osztott kit.

 

Solskjaer dicsérettel illette a támadóit, köztük Cavanit, Farnandest, Sanchot, Greenwoodot, Rashfordot és Jamest is, nem feledkezett meg Lingardról sem, aki véleménye szerint ha visszatér a karanténból tovább növeli jelenlétével majd az ellenfelek kapujára jelentett fenyegetést.

 

"Ne felejtsük el Jesse Lingardot sem, aki ismét szárnyra kapott és ismét a legjobb formájában játszik. Tudtuk, hogy erre képes, mert egy remek támadó. Ő is nagy szerepet fog játszani" - mondta Ole a Leeds ellen 5-1-re megnyert mérkőzést követően.

 

 

"Több rotációra lesz lehetőség, aminek köszönhetően frissebbek leszünk. Bő és erős keretre van szükség ahhoz, hogy idén versenyben lehessünk a bajnoki címért. Ez a világ legjobb bajnoksága és persze szerencsére is szükségünk lesz, hogy elkerüljenek minket a sérülések, de alig várom, hogy mostmár mindenki itt legyen és együtt dolgozhassunk."

 

"Keményen kell dolgoznunk és mindig meg kell vizsgálnunk majd, hogy ki a legalkalmasabb és elérhető. Lesznek újabb játékosok, akik kiválóak és ha jól számolok, akkor a Southampton ellen már számíthatok is rájuk."

 

Az elmondottak szerint Dean Henderson is részese lehet a versenynek, hogy bekerüljön a Szentek elleni kezdőbe, mivel a norvég menedzser szerint a betegségből történő felépülése szépen halad. 

 

"Meglátjuk, hogyan érzi magát és reményeim szerint hétfőn már csatlakozhat hozzánk az edzésen. Ez egy rendkívül fontos teszt lesz majd számára, meglátjuk, hogy érzi magát."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!