Lingard ismét játékra kész

Ole Gunnar Solskajer az újságíróknak elmondta, hogy Jesse Lingard fitt, jó formában van és nagy szerepet szán neki a Manchester United aktuális szezonjában.


A 28 éves játékos a 2020/21-is idény második felét kölcsönben töltötte a West Ham csapatánál és kétség kívül a Premier League egyik kiemelkedően teljesítő játékosa volt abban az időszakban.

 

Lingard a nyáron visszatért a Unitedhez és a felkészülési időszak során példa értékű volt a hozzáállása, a QPR elleni barátságos találkozón pedig még gólt is szerzett. Sajnos egy pozitív koronavírus teszt miatt az Everton elleni találkozóról lemaradt, mivel karanténba kellett vonulnia a szabályoknak megfelelően, ami azt is jelentette, hogy az angol támadó kihagyta a Leeds ellen 5-1-re megnyert bajnoki nyitófordulót is. A héten azonban ő is visszatért és lelkesedése egy kicsit sem lohadt, sőt, a Burnely elleni edzőmeccsen ismét betalált az Old Traffordon.

 

A pénteki sajtótájékoztatón az újságírók megkérdezték Solskjaert Lingard helyzetével kapcsolatban, hogy mik az esélyei, hogy bekerüljön a csapatba.

 

 

"Bátran mondhatom, hogy Jesse elsődleges célja az, hogy bekerüljön a csapatba. A Manchester Unitednél ezt is várjuk a játékosoktól, hogy küzdjenek a helyükért. Azt gondolom vele kapcsolatban, hogy nagyszerű pillanatokat élhetünk majd át együtt. Természetesen menedzserként nehéz a dolgom, mert remek játékosaim vannak. Nehéz bárkinek is azt mondani, hogy ezen a hétvégén nem játszol."

 

"Sajnos ki kell hagynom játékosokat, van, hogy nem csak a kezdőből, hanem a mérkőzésről is, de mindannyian tisztában vannak azzal, hogy nagy a szerepük abban, hogy sikeresek legyünk. Jesse remek példája a küzdeni akarásnak. Visszatért a betegségből, újra erős és remekelt az edzőmeccsen. Azt hiszem nagy szerepe lesz a csapatban."

 

Nem csak a menedzser az, aki dicsérettel illette Lingardot. Jesse csapattársa, Bruno Fernandes is rendkívül pozitívan nyilatkozott a támadóról és egy tweetjében még Kevin Harttal is összehasonlította az angol játékost. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Southampton - Manchester United

Premier League 2. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!