Kölcsönlesen: Fiatalok a Ligakupában

A kölcsönben szereplő fiatalok számára javarészt jól sikerült az előző este a Ligakupában.


Brandon Williams debütált a Norwich City csapatában, miután a hét elején hivatalosan is bejelentették, hogy a szezont a Carrow Road-on tölti kölcsönben. A 20 éves játékos 76 percet játszott a Kanáriknál, akik 6-0-ra kiütötték a Bournemouth csapatát. Williams remekül játszott és csapata, ahogy az eredmény is mutatja kapott gól nélkül hozta le a találkozót.

 

A Swansea City Plymouth elleni meccse 1-1-re állt, amikor a menedzser pályára küldte Ethan Laird-et a 78. minutumban. Ezt követően a 80. percben a Swansea már vezetett és a végül 4-1-re megnyert találkozón a házigazdák utolsó találthoz a United neveltje adta a gólpasszt. A jobb szélső védő nagy hatást gyakorolt csapata játékára abban a negyed órában, amit pályán tölthetett, hiszen 3 olyan helyzetből is kivette részét, amikből gól született az így mesterhármast szerző Morgan Whittakernek is köszönhetően.

 

Az pedig, hogy a fiatal védőt csereként beküldték annak érdekében, hogy a Swansea megnyerje a találkozót azt bizonyítja, hogy bíznak az ifjú tehetségben és a jövőben fontos tagja lehet akár a kezdőcsapatnak is.

 

Axel Tuanzebe az Aston Villa csapatában lépett pályára még szombaton a Newcastle elleni bajnoki 88. percében, amikor csapata már 2-0 arányban vezetett és végül meg is nyerték a Szarkák elleni összecsapást. Majd kedd este a Barrow elleni Ligakupa meccsen a kezdőben kapott helyet. A meccset a Villa 6-0-ra nyerte, a kapott gól nélküli találkozón pedig a Unitedtől kölcsönbe érkezett játékos remek teljesítményével kiemelkedett a mezőnyből, akár csak védőtársa Kortney Hause.

 

 

James Garner mióta újra csatlakozott a Nottingham Forest csapatához első alkalommal léphetett pályára és a teljes mérkőzést végig játszhatta, bár a nottinghamiek nem tudtak mit kezdeni a Wolves játékosaival, akik idegenben 4-0-ra legázolták Garneréket. 

 

A Birmingham City-hez kölcsönbe került Tahith Chong pihent a Fulham elleni kupameccsen, a birminghamiek pedig kikaptak 2-0-ra a találkozón, a Doncasterben pedig Ethan Galbraith ülte végig a Stoke elleni találkozót, amelyen csapata 2-0-ra kikapott.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!