Ole reakciója Ronaldo érkezésére

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer reagált a klub pénteki bejelentésére Cristiano Ronaldo leigazolása kapcsán.


A Vörös Ördögök ex-játékosa visszatérhet az Old Trafforda, miután megegyeznek a személyes feltételekben és átesik a szokásos orvosi vizsgálaton, a transzfer miatt pedig világ szerte euforikus hangulatban vannak a szurkolók. 

 

Ronaldo átigazolását a klubnak be kell fejeznie, mielőtt az átigazolási időszak lezárulna kedd este, Solskjaer pedig nagyon izgatott, hogy korábbi csapattársa csatlakozhat hozzájuk.

 

Ole a Wolverhampton elleni mérkőzés előtt Stewart Gardnerrel beszélgetett és elmondta véleményét a nagy hírrel kapcsolatban.

 

 

"Természetes, hogy a szurkolók nagyon izgatottak lettek az elmúlt napokban, mi is azok vagyunk" - mondta Ole. "Csodálatos pályafutása volt, melyben a Manchester United is nagy szerepet játszott. Remélem mielőbb végeznem a papírmunkával és bejelenthetjük. Az érkezése úgy gondolom, hogy mindenkinek lendületet fog adni. Volt szerencsém együtt játszani vele. Nagyszerű játékos, kiváló ember és igazi profi. Érthető, hogy mindenki erről beszél és, hogy izgatottan várják, hogy újra bemutatkozzon."

 

Luke Shaw is beszélt a Sky Sports-nak a Farakasok elleni meccs előtt és elárulta, hogy a leendő érkező híre felvillanyozta a csapatot.

 

"Úgy érzem, hogy hatalmas erősítést jelent a klub számára, nem csak a pályán, hanem azon kívül is. Nyilvánvaló, hogy nagyon pozitívan hat mindenkire a leigazolása. Hosszú évek óta a világ legjobb játékosa. Mindenki izgatottan várja, hogy megérkezzen és, hogy tanulhassunk tőle és együtt játszhassunk vele."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!