Hamarosan visszatérhetnek a sérültek

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere hamarosan újabb hadra fogható játékosokkal számolhat Alex Telles és Scott McTominay személyében.


Telles a felkészülési szezon kezdete óta nem lépett pályára bokasérülése miatt, egyedül a Derby County elleni barátságos mérkőzésen láthattuk a pályán. A brazil védő rehabilitációja azonban szépen halad, a fotósok pedig a mai napon lencsevégre kapták őt a klub carringtoni edzőközpontjának pályáján.

 

Egy másik sérüléssel bajlódó játékos is szerepel a ma készült képeken, aki nem más, mint a skót középpályás, Scott McTominay, aki nemrégiben ágyékműtéten esett át. Scott a műtét miatt a Farkasok elleni bajnokit kényszerült kihagyni, ám ígéretet tett arra, hogy sokkal hamarabb vissza fog térni, mint az egyesek gondolnák. Az pedig mindenképp pozitív előjel, hogy a Newcastle ellen készülő csapat edzésén látták őt a pályán.

 

Bár a páros esetében még további vizsgálatok lesznek szükségesek, hogy készen állnak-e a Szarkák elleni találkozóra, állapotukról pedig a hét későbbi részében a csapat norvég menedzsere még friss hírekkel is fog jelentkezni.

 

 

Az edzésen részt vett Dean Henderson és Teden Mengi is, akik fittségük visszaszerzésén dolgoznak, valamint Fred és Edinson Cavani is látható volt. A fiatalok közül még a tunéziai Hannibal és a spanyol védő, Alvaro Fernandez is ott volt az edzésen.

 

Cristiano Ronaldo viszont még nem volt ott az edzőközpontban, de már a múlt héten Angliába repült az Írország elleni világbajnoki selejtezőt követően, amelyen újabb rekordot állított fel.

 

Több Vörös Ördög is még hazája válogatottjával van, egyedül Jadon Sancho az, aki korábban visszatért a tervezettnél kisebb sérülést követően. A még távollévő játékosok pedig időben vissza fognak térni, hogy felkészüljenek a szombat délutáni bajnokira.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!