Solskjaer reakciója a Newcastle elleni győzelemre

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer reagált a csodás csapat teljesítményre, amelynek köszönhetően 4-1-es győzelmet arattak a Newcastle United felett az Old Traffordon.


Ellenállhatatlan Ronny

"Cristiano nagyon érzi a nagy pillanatokat és könyörtelen. A jelenlétével új szintre emelte a csapatot és mindenkit maga körül. Ez egyszerűen tökéletes volt számára és látható, hogy miről szól az ő személyisége. Érzi a pillanat súlyát, kiszagolja a veszélyes szituációkat, de emellett kiváló csapatjátékossá is vált az évek során. Illetve egy fantasztikus gólvágó is. Nagyon jó meccse volt és annak ellenére is nagyon jól érezte az összjátékot a csapattársakkal, hogy csak most került először a csapatba."

 

Fontolgatta, hogy nem kezdeti Cristianot?

"Nem, persze hogy nem. Ez az, amiről Cristiano Ronaldo ismert. Ez egy olyan nap volt, amelyet mindenki élvezhetett."

 

Mosoly az arcokon

"Ha megnyersz egy mérkőzést, akkor azt élvezed. Ha pedig azt látod, hogy a szurkolók boldogok, akkor azt még jobban élvezed. Hatalmas elvárások voltak irányunkba a mai napon, de mindannyian megfeleltünk nekik."

 

 

Reakció az ellenfél kiegyenlítésére

"Amikor az ellenfél kiegyenlít, akkor soha nem lehet tudni, hogy az milyen következményekkel jár. De azt gondolom, hogy mi jól reagáltuk le a helyzetet. Járattuk a labdát és amikor Luke megindult a kapu felé, akkor nagyon égett a talaj a talpa alatt, annyira gyors volt! Amikor igazán felgyorsult, akkor Cristiano jó ütemben indult el. Bruno gólja fantasztikus volt. Ismerjük Brunot és az általa képviselt minőséget, amikor ilyen pozícióban kapja meg a labdát. Nagyon-nagyon boldog vagyok."

 

Erős merítési lehetőségek

"Azt kell mondjam, hogy elismerésem a klub és mindenki felé, aki azon dolgozott, hogy olyan játékosokat hozzon a csapathoz, akikkel felvehetjük a kesztyűt. Versenyhelyzetet teremtettünk, de ők ezzel együtt jó emberek is, nekünk pedig nagyon jó és erős keretünk van."

 

Irány Svájc

"Ez az, amiről szól egy Manchester United játékos élete [hétfőn már Svájcba utaznak a másnapi, Young Boys elleni Bajnokok Ligája csoportmeccsre]. Három-négy naponta tétmérkőzést kell játszani közönség és olyan szurkolók előtt, akik nagyon hisznek benned."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!