Ole véleménye a Villa elleni meccsről

Ole Gunnar Solskjaer, hogy a támadásokban mutatkozó hiányosságok döntő jelentőségűek voltak a végül 1-0-ra elveszített hazai bajnokin az Aston Villa ellen.


A mérkőzés elején a United birtokolta többet a labdát és 28 gólszerzési kísérlete volt a hazai csapatnak, amely végül mégis pont nélkül távozott az Old Traffordról, miután a meccs hajrájában Kourtney Hause gólt fejelt a vendégek részéről, Bruno Fernandes pedig büntetőt hibázott nem sokkal a Villa vezető találatát követően.

 

Ole a mérkőzést követően a klubmédiának nyilatkozott a mérkőzésről, Shaw és Maguire sérüléséről, valamint a hétközi, Villarreal elleni Bajnokok Ligája találkozóról.

 

Ez nem volt elég

"Azt gondolom, hogy nagyon jók voltunk az átmenetekben, jól sikerült védekeznünk és sok labdát tudunk jó helyen megszerezni, majd gyorsan átmenni ellentámadásba, de amikor a kapujuk elé rétünk, akkor a végső döntés, passz, vagy lövés nem volt elég jó ahhoz, hogy gólt szerezzünk. A játék lüktetett és valószínűleg a semleges nézők számára tetszetős volt, de a lényeg, hogy nem tudtunk gólt szerezni."

 

A Villa gólja

"A VAR megint hibázott, mert ha alaposan megnézték volna az esetet, akkor látszik, hogy Watkins akadályozta a kapust, tehát szabálytalanság történt. De lesgyanús is volt az eset. A partjelző jól végezte a dolgát, mert jelzett, de a VAR szobából az jött vissza, hogy nem történt semmi és sajnos így érvényes volt a gól. Hibás döntés született."

 

A vendégek győzelme

"Időnként le kellett volna lassítanunk a játékot, de sajnos most a támadóink, akik nagyszerűek és gyorsak most elkapkodták a végső döntéseket. Nem tudtuk úgy irányítani a találkozó menetét, ahogy szerettük volna, pedig nagyjából 60%-ban nálunk volt a labda és vagy 30 alkalommal próbálkoztunk a gólszerzéssel. Az tudtuk jól, hogy a Villa nagyon jó az átmenetekben és, hogy Watkins, McGinn és Ramsey is előre mennek a támadásokkal. Ez lett a végzetünk is, illetve sajnos az a ritka eset, amikor Bruno kihagyja a büntetőt."

 

 

Fernandes büntetője

"Nem tetszett, ahogy megpróbálták az ítélethozatalkor megzavarni Brunot. Összezsúfolódtak a büntetőterületen a játékvezető és Fernandes körül. Ettől függetlenül Bruno nagyon erős mentálisan, de sajnos ez most nem ment be."

 

Maguire és Shaw sérülése

"Sajnos nem tudok semmit sem mondani erről. Elvégezzük majd a szükséges vizsgálatokat és meglátjuk, mi lesz velük."

 

Szerdán Villarreal

"Minden alkalommal, amikor vereséget szenvedünk kiállunk egymásért és harcolni fog mindenki önmagáért és a csapatért. Ezt fogják tenni a srácok most is. Nagy meccs vár ránk, egy Bajnokok Ligája este és tudjuk, hogy rosszul kezdtük a csoportmeccseket, de készen állunk javítani."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!