Kölcsönlesen: Pellistri lenyűgöző győzelme

Az Alaves sokkoló győzelmet aratott a hétvégén a La Liga-ban, amelynek Facundo Pellistri is részese volt. A Manchester United kölcsönben lévő játékosai pedig értékes játékperceket kaptak csapataiknál a múlt héten is.


Pellistri a második félidőben kapott lehetőséget az Alaves csapatában az utolsó fél órára, amikor is csapata lenyűgöző 1-0-ás győzelmet aratott a La Liga tavalyi bajnokával, az Atletico Madriddal szemben.

 

A 19 éves játékos boldog csapata sikere miatt, a közösségi médiában gratulált a csapattársainak és a szurkolóknak:

 

"Ez egy fontos győzelem az Atletico Madriddal szemben, amivel végre elkezdtük gyűjteni a pontokat a bajnokságban" - írta ki Twitterére a játékos.

 

"Köszönöm mindenkinek a támogatást!! Így tovább!!"

 

Brandon Williams ismét kezdő volt a Norwich City csapatában, de sajnos a Kanárik nem tudták megszakítani rossz szériájukat és ismét kikaptak a Premier League aktuális fordulójában.

 

Andreas Pereira a 61. percben állt be a kispadról a Flamengo csapatába, akik 1-1-es döntetlent játszottak az Amerika-val a brazil Seria A bajnokságában vasárnap. A regnáló bajnokok jelenleg harmadik helyen állnak a brazil élvonal tabelláján.

 

Tahith Chong a Birmingham City színeiben teljes 90 percet töltött a pályán a Preston North End ellen 0-0-ra végződő találkozón a Championshipben. A holland szélső egy mérkőzés kivételével minden bajnokin kezdő volt, mióta kölcsönszerződése lejártáig a Midlandsbe költözött.

 

 

Egy másik Championship találkozón, Ethan Laird folytatta lenyűgöző formáját a wales-i Swansea csapatában, ahol egy kivételével minden mérkőzésén 90 percet töltött a pályán, most a Huddersfield Town ellen csikarták ki a győzelmet és nyertek 1-0-ra. A Swansea-nak ez volt mindössze a második győzelme a bajnoki szezonban, amivel a 2013-as Ligakupa győztes feljött a 17. helyre az angol másodosztályban.

 

Di'Shon Bernard nem szerepelt a Hull City csapatában, akik 2-0-ás vereséget szenvedtek a Stoke City-től, de James Garner a Nottingham Forest Milwall elleni 1-1-es döntetlennel végződő bajnoki alkalmával végig pályán volt.

 

Ethan Galbraith kiosztott egy gólpasszt a Doncaster Rovers csapatában a League One aktuális fordulójában, de ez sem mentette meg csapatát az újabb vereségtől, amit ezúttal a Plymouth Argyle-tól szenvedtek el. A középpályás az egész mérkőzésen pályán volt.

 

A League Two bajnokságában, a Mansfield Town-ban kölcsönben szereplő kapus, Nathan Bishop gól nélkül hozta le találkozóját, 0-0-át játszottak a második helyezett Leyton Orient csapatával. Will Fish a cserepadon kapott csak szerepet a Stockport County csapatában a National League aktuális fordulójában.

 

Skóciában, Dylan Levitt végig a pályán volt a Dundee United színeiben, akik fontos pontokat mentettek a Celtic ellen 1-1-re végződő találkozójukon Glasgow-ban.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!