Súlyosbították Wan-Bissaka eltiltását

Az UEFA fegyelmi bizottsága két mérkőzésesre súlyosbította a Manchester United védője, Aaron Wan-Bissaka eltiltását a Young Boys elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen kapott piros lapja miatt.


Wan-Bissaka a hónap elején egy Christopher Martins Pereira ellen a 35. percben elkövetett szabálytalanságot követően jutott egyből a kiállítás sorsára a végül vereséggel végződő idegenbeli találkozón.

 

A jobboldali szélső védő kötelező egy mérkőzéses eltiltását "durva játék" miatt duplázták meg, amely értelmében a ma esti Villarreal elleni hazai meccs mellett a szintén az Old Traffordon rendezendő Atalanta elleni összecsapás is ki kell majd hagynia a Bajnokok Ligájában.

 

 

Wan-Bissaka eltiltásának súlyosbítása azt jelenti, hogy Ole Gunnar Solskjaer problémái még tovább növekedtek a védelemben azáltal, hogy Harry Maguire és Luke Shaw is kidőlt a védelemből a hétvégén sérülés miatt.

 

A legvalószínűbb, hogy a portugál Diogo Dalot fogja majd helyettesíteni Wan-Bissaka-t, aki így szezonbeli második mérkőzésén lehet majd kezdő a Sárga Tengeralattjárók ellen.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Villarreal

Bajnokok Ligája, 2. csoportkör

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!