Telles nehezen találta a szavakat első gólját követően

Alex Telles megszerezte első gólját a Manchester Unitedben, mellyel csapata egyenlíteni tudott a Villarreal elleni Bajnokok Ligája találkozón.


A brazil védő egy rendkívül látványos gólt lőtt a spanyol csapat ellen, amivel emlékezetessé tette az estét az Álmok Színházában. A gól a 60. percben született egy szabadrúgást követően, nem sokkal azután, hogy a vendégek megszerezték a vezetést a második játékrész elején Paco Alcacernek köszönhetően. 

 

Bruno Fernandes állt a labda mögé és mindenki arra számított, hogy belövi a labdát a kapu előterébe, Tellesnek azonban más volt az elképzelése. A portugál szabadrúgása a tizenhatos vonalán kívül, a kaputól nagyjából 20 méterre találta meg a brazil védőt, aki ballal kapásból kapura küldte a játékszert, Geronimio Rulli pedig esélytelen volt.

 

 

A Stretford End közönsége előtt született gól feltüzelte a szurkolókat és a játékosokat is és Telles találata később döntő fontosságúnak bizonyult, mivel a Vörös Ördögök végül mindhárom pontot megszerezték Cristiano Ronaldo 95. percben szerzett góljának köszönhetően.

 

Bár a rivaldafény nagyrészt a portugál klasszisra esett, nem szabad elfelejteni, hogy Telles találata létfontosságú volt a győzelem megszerzésében. A brazil játékos, aki tavaly októberben érkezett Manchesterbe a Porto csapatától a mérkőzést követően nehezen találta a szavakat első Unitedes gólját követően.

 

"Wow" - írta a brazil a közösségi médiában. "Még mindig csak keresem a szavakat, hogy elmondhassam mit is érzek. Az első gólom a Unitedben, az Old Traffordon és egy hihetetlen győzelem a Bajnokok Ligájában."

 

"Ez a futball. A végsőkig küzdeni és hinni. Köszönöm mindenkinek a támogatást."

 

Telles szenvedélyes gólöröme elárulta azt is, hogy mennyire fontos volt a 28 éves játékos számára ez a találat. Régóta várt már erre és a lehető legjobb módját választotta a gólszerzésnek. Találata pedig azt is jelenti, hogy ő lett a 7. brazil játékos, aki gólt szerez a Vörös Ördögök színeiben. Elődei: Kleberson, Rafael de Silva, Anderson, Fabio da Silva, Andreas Pereira és Fred.

 

A mérkőzést követően Ole Gunnar Solskjaer is dicsérte Telles gólját.

 

"A második félidőben nagyon nyitott volt a mérkőzés és megérdemelték a vezetést is a vendégek, de az Old Trafford egy varázslatos hely" - mondta. "Bajnokok Ligája, Old Trafford, maga a hely szelleme is segít nekünk, ma este pedig Cristiano villant egyet, Telles pedig fantasztikus gólt lőtt."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!