Csapathírek az Everton meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatót tartott pénteken a szombati, Everton elleni hazai bajnoki mérkőzést megelőzően, ahol friss információkkal szolgált a Manchester United keretének állapotáról is.


A Vörös Ördögök szerdán este újabb sérült nélkül nyerték meg drámai körülmények között 2-1-re a Villarreal elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzést, azonban mivel a liverpooliak vendégjátékáig csak kevesebb, mint 72 óra telik el, így előfordulhat, hogy Solskjaer változtatásokat fog eszközölni csapatában.

 

Aaron Wan-Bissaka ismételten bevethető lesz, miután a hét közben letöltötte két európai kupamérkőzéses eltiltása felét.

 

Jó hírek láttak napvilágot Marcus Rashford kapcsán is, a saját nevelésű támadó ugyanis ma először végezhetett teljes értékű edzésmunkát vállműtétje óta, de még nincs olyan állapotban, hogy pályára léphessen.

 

Luke Shaw betegség, illetve sérülés miatt kihagyta a szerdai összecsapást, Ole pedig még bizonytalan azt illetően, hogy számolhat-e az angol bekk játékával a Stolverkosok ellen.

 

"Luke már jobban érzi magát. Beteg volt, de a válla továbbra sincs rendben" - kezdte Solskjaer.

 

"Döntést kell hoznunk vele kapcsolatban. Marcus ma először végezhetett teljes értékű, fizikai kontaktussal is együttjáró edzésmunkát. Volt néhány felé szálló becsúszás és szerelési kísérlet, de úgy tűnt, hogy rendben van, amelyet jó volt látni."

 

 

"Marcus egészséges, nagyon keményen dolgozott, de [egészen mostanáig] nem volt senkivel semmilyen fizikai kontaktusa az edzéseken."

 

"Amennyiben a válla most jól reagál a kontaktusokra, akkor a válogatott szünet után már rendelkezésünkre fog állni."

 

A Vörös Ördögök csapatkapitánya, Harry Maguire továbbra sincs bevethető állapotban a múlt szombati, Aston Villa elleni vereség alkalmával elszenvedett vádlisérülése miatt, rajta kívül pedig Amad az, aki még egészen biztosan nem bevető számításba.

 

"Harry továbbra is harcképtelen, ahogyan Amad is. Szerdán este senkit nem veszítettünk el sérülés miatt" - erősítette meg Solskjaer.

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!