Ole: Megértem Donny frusztrációját

Ole Gunnar Solskajer megérti Donny van de Beek frusztrációját, miután a holland játékos hét közben ismét a kihasználatlan cserejátékosok táborát erősítette.


A Villarreal ellen az utolsó pillanatban tudta a Manchester United kiharcolni a győzelmet szerda este Cristiano Ronaldo találatának köszönhetően, melyhez Jesse Lingard gólpasszára is szükség volt. A holland Donny van de Beek azonban ismét csak a kispadon ülve nézhette a találkozót.

 

A fiatal középpályás helyett Solskjaer Lingardot, Maticot, Fredet, Cavanit küldte pályára, pedig van de Beek jó teljesítményt nyújtott az 1 héttel korábbi, West Ham elleni mérkőzésen, igaz a találkozónak United vereség lett a vége. Az Everton elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón a norvég menedzser beszélt a holland játékosról és elmondta, hogy Donny csakis pozitív energiákat ad a csapatnak.

 

"Egy olyan csapatot irányítok, ahogy nagyon sok nemzetből képviseltetik magukat a játékosok, Donny, ahogy bárki más készen áll a folytatásra. Megértem a csalódottságát, de ezt be kell építenie a munkájába. Nem csak neki, hiszen az összes játékos kerülhet ilyen helyzetbe. Nekünk pozitív energiára van szükségünk és Donny soha sem befolyásolta a társait negatív irányba."

 

 

Kevesen mondhatják el magukat, hogy képesek voltak a padról beállva is befolyásolni mérkőzések végeredményét, Solskjaer azonban ezek közé a játékosok közé tartozik. Remek érzékkel szállt be a meccsekbe és számtalan alkalommal tudott csereként is gólt szerezni. Ezzel kapcsolatban is adott tanácsokat a United játkosainak.

 

Van de Beek jól teljesített, amikor lehetőséget kapott ebben a szezonban és az előzőben is látszott rajta az akarás. Az idény még csak most kezdődött és a holland középpályásnak rengeteg ideje lehet még, hogy megmutassa mire képes. A mérkőzések sűrűn követték és fogják is követni egymást, így szinte biztos, hogy eljön Donny ideje is.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!