A United fellebbez Wan-Bissaka eltiltása miatt

Ole Gunnar Solskjaer elmondása alapján a Manchester United fellebbezni fog Aaron Wan-Bissaka eltiltása miatt a Bajnokok Ligájában.


A jobb szélső védő az első körben megítélt 1 meccses eltiltás helyett két mérkőzéses büntetést kapott, amely miatt a szerdai, Villarreal elleni Bajnokok Ligája találkozót ki is hagyta az angol játékos.

 

Az eltiltást a Young Boys elleni mérkőzésen elkövetett piros lapot érő szabálytalanság miatt foganatosították és eredetileg csak a Villarreal elleni találkozót kellett volna kihagynia Wan-Bissakanak, ám a büntetés két mérkőzésre emelése miatt az Atalanta elleni hazai meccsen sem állhat majd a csapat rendelkezésére.

 

A pénteki sajtótájékoztatóján a klubmédiának Solskjaer elmondta, hogy küzdeni fognak védőjükért és a klub fellebbezést nyújt be az UEFA-hoz az eltiltás kiterjesztése miatt. A norvég menedzser elismerte, hogy meglepte az ítélet súlyosbítása és úgy véli, hogy játékosát a szükségesnél súlyosabban büntetik.

 

 

"Meg vagyok döbbenve" - mondta Stewart Gardnernek, az MUTV riporterének. "Természetesen fellebbezni fogunk, mert, ha úgy nézzük így már majdnem két meccset kihagyott és még egyet ki kellene hagynia. A Young Boys ellen ugye nagyjából a meccs harmadát töltötte csak a pályán és kihagyta a teljes Villarreal elleni találkozót. Ezekre pedig jönne még egy mérkőzés, amin nem léphet jelen állás szerint pályára. Nem látom okát annak, hogy miért kéne még egy mérkőzést kihagynia."

 

Azt még nem tudni, hogy a fellebbezés eredményéről mikor fognak tájékoztatást adni, bár minden bizonnyal még az Atalanta elleni BL találkozó előtt pont kerül az ügy végére.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!