Lingard: Kihasználjuk az erős köteléket

A Manchester United középpályása, Jesse Lingard azóta, hogy visszatért, jól érzi magát a Vörös Ördögök kötelékében és azt gondolja, hogy összekovácsolódott a csapat a szezonkezdés óta.


Jesse Lingard nyáron csatlakozott a United csapatához miután a szezon végéig kölcsönben szerepelt a West Ham csapatánál. Visszatérésekor gyorsan megtalálta helyét az öltözőben és a pályán is és gólokkal járult hozzá csapata teljesítményéhez.

 

A 28 éves középpályás az egyik legrégebbi tagja az első csapatnak és az elmúlt hónapokban sokat segített az új érkezők beilleszkedésében. Mióta visszaért lejárt kölcsönszerződéséből, amit az előző szezon második felében töltött a Kalapácsosoknál, a Vörös Ördögök leigazolták Tom Heatont, Jadon Sanchot, Raphael Varane-t és újra a klubnál köszönthették Cristiano Ronaldot is. 

 

Jesse izgatott volt, hogy a csapat soraiban köszönthette az Old Traffordra érkezőket és most, hogy beilleszkedtek a klub mindennapjaiba, büszkén jelentheti ki, hogy a csapat jól összeszokott és nagyszerű lélekkel bír. 

 

"Mindenki nagyszerűen kijön egymással" - nyilatkozta Lingard egy interjú keretein belül a klubmédiának, ami először a United Review aktuális számában jelent meg az Everton elleni mérkőzés napján. 

 

"Az új igazolások érkezésük óta be is rendezkedtek. Gyakran jövünk össze pályán kívül vacsorázni, ami jót tesz a csapategységnek és arra is tökéletes, hogy megismerjük egymást."

 

Interjújában a 14-es számú játékos elmondta, hogy reméli, hogy a pályán kívüli barátkozás kifizetődik a szezon hátralévő részében. Lingard rávilágított, milyen minőséget is képvisel a csapat, mi az, amit ő látott eddig a meccsnapokon, vagy az edzéseken a szezon folyamán.

 

"Ez az egyik legjobb csapat, ahol valaha játszottam" - tette hozzá. 

 


 

"A csapat támadó és védekező képessége ott van a legjobbak között. Az egész arról szól, hogy jól csináld a dolgod, gólokat lőj, boldoggá tedd a szurkolókat és természetesen mérkőzéseket nyerj. Ez a legfőbb cél."

 

A Vörös Ördögök továbbra is összetartanak annak ellenére, hogy az utóbbi időben nehezebb időszakot éltek át a pályán és, bár az utóbbi eredmények nem egészen olyanok, mint amilyeneket kitűztek maguk elé, Jesse szerint a csapat továbbra is kitart a kemény munka mellett, miközben igyekszik kiélvezni a folyamatos teljesítménykényszert, ami a Manchester Unitednél a mindennapok velejárója.

 

A középpályás célja pedig egy kemény és csattanós válasz az elmúlt hónap kérdéseire a nemzetközi szünetet követően. 

 

"Mi vagyunk az egyik legnagyobb klub a világon és, amikor legyőznek minket, mi vagyunk a legrosszabb csapat a világon, aztán megint mi vagyunk a legjobbak a világon ismét! Mindig ez van, mióta a csapat tagja vagyok" - nyilatkozta Jesse.

 

"Hatalmas nyomás magunkra húzni a mezt, de mi vágyunk erre a nyomásra és voltunk már rosszabb helyzetben is a múltban."

 

"Még a szezon elején vagyunk és a tabella élmezőnyében tartózkodunk a bajnokságban, van még lehetőségünk csapatként bizonyítani az előttünk álló meccseken, mert nagy meccsek várnak ránk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!