Nem tervezik a Unitednél Solskjaer eltávolítását

A szombati, Manchester City elleni városi derbin elszenvedett hazai vereség ellenére sem tervezik a Manchester Unitednél, hogy eltávolítanák Ole Gunnar Solskjaert a klub menedzseri posztjáról.


A klub vezetőségének részéről nem érkezett arra irányuló jelzés, hogy Solskjaer elveszíthetné állását és a dolgok jelenlegi állása szerint a ma kezdődött válogatott szünetet követően ő fog ülni a kispadon a Watford elleni bajnokin.

 

A jövőjéről szóló találgatások a Liverpooltól elszenvedett megalázó, hazai 5-0-s vereség alkalmával sokasodtak meg, de a klubon belül akkoriban arra fókuszáltak, hogy talpra álljanak a problémákból, fejlődjenek és kijavítsák a felmerült a hibákat.

 

A Spurs elleni idegenbeli győzelem és a Bajnokok Ligája csoportelsőség megőrzését jelentő Atalanta otthonában elért döntetlen egy kissé csillapította a kedélyeket az elmúlt hetekben, de a City elleni kiábrándító két gólos vereség hazai pályán újra címlapra tűzte a norvég menedzser jövőjéről szóló szóbeszédeket.

 

A City győzelmét követően a klub korábbi kiváló saját nevelésű játékosa, Gary Neville arról beszélt, hogy egykori játékostársa sorsával kapcsolatban a jelenlegi ügyvezető igazgató, Ed Woodward év végi távozásáig nem fognak döntést hozni az Old Traffordon.

 

 

Egyelőre még Woodward utódlása kapcsán se történt bejelentés Manchesterben, de a Sky Sports News értesülései szerint a folyamat nem lesz hatással semmilyen döntésre a menedzser személyét illetően, miután a végső döntést ilyen esetekben mindig a vezetőség, azon belül is Joel Glazer hozza meg.

 

Amikor arról kérdezték, hogy megvannak-e számlálva a napjai a United kispadján, Solskjaer így felelt a Sky Sportsnak a City elleni vereség után:

"Nem, én nem kezdtem el ezt érezni."

 

"Folyamatosan jó a kommunikáció köztem és a klub között, amely során nyíltak és őszinték vagyunk egymással a helyzet kapcsán."

 

"Biztos vagyok benne, hogy a válogatott szünet után a játékosok tiszta fejjel térnek majd vissza és természetesen a rám és a játékosokra is nagy elvárások fognak nehezedni."

 

"Vissza kell térnünk oda, arra a szintre, ahol már egy ideje tartottunk, ehhez pedig rendelkezésünkre állnak a játékosok." 

 

"Már átmentünk hasonló időszakon párszor. A legutolsó itt játszott meccsünk [a Liverpool ellen] óta nagyon nehéz időszakon vagyunk túl és eltértünk az általunk megszokottaktól. Támadóbban kell fellépnünk, mert nem tudok úgy magamra tekinteni, hogy azt mondom, ez az, ahogy a Man Unitedet látszni szeretném játszani."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!