Chris Armas csatlakozhat az edzői stábhoz

A The Athletic értesülése szerint Ralf Rangnick Chris Armasszal egészíti ki edzői stábját a Manchester Unitednél.


Rangnick csatlakozását a múlt héten erősítette meg a United, aki jelen pillanatban a klub meglévő stábjával dolgozik, leszámítva Michael Carricket, aki távozott a klubtól, Mike Phelan és Kieran McKenna maradtak.

 

A német mester irányításával a csapat 1-0-ra nyerni tudott a Crystal Palace ellen, a hírek szerint azonban Rangnick szeretné kiegészíteni az edzői stábját. 

 

A megbízható lap értesülései szerint Armas érkezését a következő napokban fogják bejelenteni. A 49 éves amerikai korábban a New York Red Bullst és a Toronto FC-t irányította, játékosként pedig a Long Island Rough Riders, Los Angeles Galay és a Chicago Fire csapataiban futballozott.

 

 

Rangnick korábban már beszélt arról, hogy szeretne saját stábot kialakítani. "Nyilván megpróbálok egy, kettő, esetleg három embert megkeresni, akik pár héten belül csatlakozhatnak hozzánk, de a Brexit-szabályok miatt ez nem túl könnyű."

 

"Sok korábbi kollégám, legyen szó videó elemzőről, vagy segédedzőről hosszú távú szerződéssel rendelkezik nagy kluboknál, így jelenleg nem elérhetőek, de okosnak és ügyesnek kell lennünk és meg kell találnunk a megfelelő embereket."

 

"Remélem, hogy a következő 1-2 héten belül ide tudjuk őket hozni, de nem tudok még neveket mondani."


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!