Bailly várhatóan nem kerül kölcsönbe januárban

Eric Bailly várhatóan nem távozik kölcsönbe a Manchester Unitedtől az AC Milan csapatához januárban.


A Sky Italy arról számolt be, hogy az elefántcsontparti védőt érdekelné egy esetleges olaszországi kölcsönszerződés, ám a United nem tervezi januárban kölcsönadni játékosát.

 

Az AC Milan új belső védő igazolását tervezi és erős érdeklődést mutatnak a United játékosa iránt, aki jelen pillanatban az Afrika Nemzetek Kupáján tartózkodik az elefántcsontparti válogatottal. Bailly ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve hétszer lépett pályára a manchesterieknél, legutóbb pedig a Burnley elleni 3-1-es győzelem alkalmával láthatták pályán a csapat szurkolói. 

 

Hét pályára lépése közül 3 alkalommal mutathatta meg magát a klub ideiglenes menedzserének, Ralf Rangnicknak az irányítása alatt. A 27 éves védő egyébként nemrég hosszabbított szerződést és jelenlegi kontraktusa 2024 nyaráig szól. A Sky Sports News információi szerint egyébként Bailly tartott attól, hogy klubja csak azért akart szerződést hosszabbítani, hogy esetleges eladása során magasabb összeget tudjanak érte kérni.

 

 

A védő 2016-ban igazol a Unitedbe a Villarreal csapatától, ám pályafutását az angol rekordbajnoknál több sérülés is hátráltatta. Több, mint 90 meccset kellett kihagynia sérülés miatt klubjánál, 20-nál több meccset egy szezonon belül pedig eddig összesen csupán két szezonban tudott játszani. 

 

A Sky Sports Newsnak adott tavalyi interjújában ezt mondta: "Tudják, többet akarok tenni ezért a klubért, mert a rossz időkben is segítettek nekem és erre nagyon büszke vagyok."

 

Bailly-ra Ole Gunnar Solskjaer is inkább kiegészítő, vagy tartalék opcióként számított az általa preferált Harry Maguire - Victor Lindelöf páros mögött, és Ralf Rangnick irányítása alatt sem tudta bebetonozni helyét a Vörös Ördögök kezdőjébe.


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!