Rangnick: Sancho legjobb Unitedes formájában van

Jadon Sancho egymás után második hazai mérkőzésén is eredményes tudott lenni a Manchester United és a Southampton 1-1-es döntetlenjére végződő bajnokiján, Ralf Rangnick megbízott menedzser pedig nagyon elismerően nyilatkozott a szélső utóbbi időben mutatott formájáról.


Az angol válogatott szélső a Middlesbrough ellen az FA-kupában szerzett találata után zörgette meg a Szentek hálóját az Old Traffordon.

 

A BT Sportnak nyilatkozva Rangnick dicsérő szavakkal illette Sancho teljesítményét, amellyel a szurkolóknál is kiérdemelte a mérkőzés legjobbja címet.

 

"Jadon jó formának örvend és nem csak az első, hanem a második félidőben is akadtak nagyon jó pillanatai" - mondta.

 

Sancho gólja egy hosszú, védelem mögé belőtt Bruno Fernandes indítás után Marcus Rashford lapos hosszú oldalra passzolása után született. 

 

Rangnicknak nagyon tetszett a vezető találat, amely kapcsán így nyilatkozott:

"Nagyszerű gól volt, minden szempontból."

 

A német szakember elégedett a 21 éves játékos utóbbi időben mutatott produkcióival, akit nyáron a Borussia Dortmundtól szerződtettek.

 

 

"Nagyon elégedett vagyok Jadon elmúlt néhány mérkőzésen mutatott teljesítményével. Ez az a Jadon, akit ismerek a német Bundesligaból."

 

"Még nagy potenciál van benne a fejlődésre, de az, ahogyan jelen pillanatban játszik, valószínűleg a legjobb, amit Jadon Sanchotól eddig láthattunk a Manchester United mezében."

 

Ralf akkor sem fukarkodott az elismerésekkel Sancho kapcsán, amikor a MUTV kérdezte, de fenntartotta, hogy a csapatának fejlődnie kell.

 

"Ez nem a játékosok egyéni teljesítményéről szól. Sokkal többet kell az ilyen mérkőzésekből a magunk javára fordítani és a végén nagyobb jutalmat kell érte kapnunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!