Rangnick: Rashfordnak Sancho példáját kell követnie

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick hiszi, csak idő kérdése, hogy Marcus Rashford újra formába lendüljön, mint tette azt csapattársa, Jadon Sancho.


A Vörös Ördögök 10-ese keményen dolgozott a hétközben az Atletico Madrid ellen, de frusztrált játékos képét mutatta, miután Diego Simeone fiai keményen álltak a lábukon védekezésben.

 

Rashfordot lecserélte Rangnick Spanyolországban 15 perccel a rendes játékidő vége előtt, a helyére beálló Anthony Elanga pedig második Bajnokok Ligája szereplése alkalmával egyenlítőgólt tudott szerezni a Wanda Metropolitano Stadiumban. 

 

Marcus - akinek tegnap volt hat éve, hogy debütálhatott a Manchester United felnőtt csapatában - a szezon kezdetét kihagyni kényszerült váll sérülése miatti műtétje okán, de folyamatosan egyre jobb erőléti állapotba kerül. Rangnick pénteki sajtótájékoztatóján kijelentette, neki nincsenek aggoldamai Rashford erőnléte kapcsán.

 

"Egyértelműen nem sérült és már nincsen semmilyen problémája a vállával sem" - kezdte a 63 éves szakvezető.

 

"Sokat beszéltünk Marcusról az elmúlt hetekben és személyesen is egyeztettem vele. Ehhez nincs mit a továbbiakban hozzátennem, ez ugyanúgy kettőnk között marad, mint a többi játékossal folytatott megbeszéléseimkor."

 

"Tudom, hogy nem volt elégedett az Atletico Madrid elleni teljesítményével, de az nem segít, ha hétről-hétre erről beszélünk."

 

"Mindannyian elmélkedhetünk azon, hogy mit lett volna ha, de nem látom okát, hogy miért ne lehetnénk boldogok."

 

 

Rashford az új évben kétszer, a Brentford és a West Ham ellen tudott eredményes lenni és az utóbbi hetekben a jobb oldalon játszott, miután a balon Jadon Sancho kapott helyet.

 

Azzal, hogy a nyári igazolás elkezdett kiváló formába lendülve nagyszerű produkciókkal előrukkolni, Ralf hiszi, hogy a csapat most stabil és egészséges állapotnak örvend.

 

"Az elmúlt hetekben, hónapokban jók voltak az eredményeink, a csapat pedig jó formában van" - tette hozzá.

 

"Jelen pillanatban ő megpróbál a lehető legjobb formába kerülni és teljesítményt nyújtani, mi pedig megpróbálunk minden létező segítséget megadni ehhez, videó elemzéseket mutatva és folyamatosan egyeztetve."

 

"Az edzéseken top formában van, ezért is játszatom, de most minden arról szól, hogy képes legyen az edzésen mutatott teljesítményét a bajnoki mérkőzésekre is áthozni és ez a következő lépés, amit meg kell tennie."

 

Mivel a hétvégén a Watford vendégszerepel majd az Old Traffordon, még nem lehet tudni, hogy a csapat 10-ese a kezdőcsapatban kap-e majd helyet, de mivel honfitársa, Sancho is elkezdte meghálálni az utóbbi hetekben a belé vetett bizalmat, Rangnick maximálisan bízik Marcusban, hogy képes lesz ugyanerre.

 

"Tulajdonképpen nagyon hasonló helyzetben voltunk Jadonnal hat-hét héttel ezelőtt és ő a legjobb példa arra, hogy mi tud történni. A játékosnak magának kell teljesítenie és kihozni magából a legjobbat."

 

"Ugyanez a helyzet Marcusszal."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!