Bailly: Meg kell őriznünk a fókuszt

Eric Bailly arra vonatkozó reményei, hogy sikeresen kezdi a hónapot Elefántcsontpart válogatottjával szertefoszlottak, február végét azonban szeretné jól zár a Watford elleni bajnokin, az Old Traffordon.


A harcias szellemű védő készen áll arra, hogy segítse Ralf Rangnick csapatát a legjobb 4 helyezésért folyó harcban azt  követően, hogy felépült fej- és bokasérüléséből, melyeket az elefántcsontparti válogatottban szedett össze. 

 

"Az Afrika-kupáról visszatérve már nem fájt a bokám, szóval minden rendben" - mondta Bailly a United Review-nak. "Voltak kisebb problémáim a Sierra leone elleni csoportmeccsen fejsérülés miatt, de utána nem volt olyan rossz. Rendben voltam és készen álltam az Egyiptom elleni összecsapásra. Igyekeztem a lehető legjobban teljesíteni, de nem volt szerencsénk a büntetőknél."

 

"Úgy gondolom, hogy képesek lettünk volna megnyerni a trófeát, de el kell fogadnunk, hogy a büntetőknél soha nem lehet megjósolni, hogy mi fog történni. Sajnos a mi esetünkben vereséget hozott  a párbaj."

 

Bailly büszkén várja a következő alkalmat, amikor hazáját képviselheti, addig pedig a klubfutballra koncentrál, kezdve a ma délutáni, Watford elleni Premier League találkozóval, melyet majd a Manchester City és a Tottenham elleni bajnokik követnek márciusban.

 

 

"Az a célunk, hogy minél több meccset megnyerjünk és a legjobb 4 között végezzünk a bajnokságban. Egy olyan klub számára, mint a Manchester United mindig fontos, hogy a Bajnokok Ligájában szerepeljen. Nagy csapat vagyunk és fontos számunkra, hogy a legjobb 4 között végezzünk idén és, hogy a következő szezonban is a legrangosabb európai kupában szerepelhessünk."

 

A mai vendég Watfordnak más a célja. Ők szeretnének a szezon végével a Premier League-ben maradni, ehhez pedig néhány hellyel előbbre kell végezniük, mint  a jelenlegi 19. pozíció. Ez a helyzet rendkívül veszélyes ellenfelekké teszi őket, amire Bailly is figyelmeztet, hiszen elég csak a legutóbbi, 4-1-re végződő összecsapásra gondolni a Vicarage Roadon.

 

"Mindenki emlékszik arra, hogy a Watford legyőzött minket, de remek motivációt jelent számunkra, hogy megmutassuk, azóta mennyit fejlődtünk és képesek vagyunk megnyerni a meccset és megszerezni a 3 pontot."

 

"Nincs könnyű meccs ebben a szezonban. A liga összes csapata küzd valamiért, van aki a bennmaradásért, mi pedig a legjobb 4 hely egyikéért. Fontos, hogy minden lehetséges pontot megszerezzünk. Úgy gondolom, hogy, ha a Watford ellen azt csináljuk, amit az edzéseken szoktunk, akkor biztosan megnyerjük a párharcot."

 

"A legfontosabb, hogy összpontosítsunk és megnyerjük a meccset. A győzelem azért is fontos, mert márciusban sok fontos mérkőzés vár ránk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!