Csapathírek a városi derbi előtt

Ralf Rangnick friss információkkal szolgált csapata állapotával kapcsolatban a vasárnapi, Manchester City elleni idegenbeli rangadót megelőzően.


A Vörös Ördögök az utóbbi hetekben Scott McTominay és Edinson Cavani játékát is nélkülözni voltak kénytelenek.

 

Scott betegség miatt hiányzott az Atletico Madrid és a Watford elleni összecsapásokról, míg Edit egy lágyék sérülés akadályozta meg abban, hogy a Burnley elleni február 8-i bajnoki óta pályára léphessen.

 

A hét elején fotósok már lencsevégre kapták McTominay-t egy sajtónyilvános edzésen Carringtonban, míg Cavani csütörtökön kezdhette meg a társaival közös edzéseket.

 

 

Ralf elmondása szerint az uruguayi támadó jó teljesítménnyel tudta abszolválni a gyakorlásokat, így benne lehet a hétvégi meccsnapi keretében, amely az első városi derbije lehetne azóta, hogy 2020 októberében Manchesterbe igazolt.

 

Mindazonáltal a német szakember elmondta, hogy más játékosok kapcsán akadnak kérdőjelek.

 

"Tegnap újra edzésbe állt és ma volt a második közös gyakorlása a társaival" - kezdte Rangnick a pandémia óta először személyesen a carringtoni edzőkomplexumban megtartott sajtótájékoztatóján.

 

"Úgy tűnik, megfelelő állapotban van ahhoz, hogy vasárnap számításba vehető legyen, de más játékosok kapcsán viszont vannak még kérdőjelek. Edi azonban jónak tűnik vasárnapra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!