Fergie óvatos a kötelezettségekkel

Sir Alex Ferguson figyelmeztette a Manchester United riválisait, nem tervezi levenni a gázpedálról a lábát, mint menedzser.


Sir Alex Ferguson az idei szezon végén 19. bajnoki címig vezette a Vörös Ördögöket, megelõzve ezzel a klub kimagasló riválisát, a Liverpoolt.

 

A skót menedzser úgy véli, az õ és játékosainak felelõssége, hogy tovább folytassák a United tradicionális gyõzelmeit.

 

"A Manchester United menedzserének lenni felelõsség. Ez sosem változik meg" - mondta Fergie az Inside Unitednek.

 

"Nem fogok hátradõlni azért, mert megnyertük a bajnoki címet. Remélhetõleg jobbak leszünk a következõ szezonban. Az egyetlen dolog, amit ennél a klubnál tehetsz, a gyõzelem - ez minden, ami számít."

 

 

"Folytatnunk kell a megkezdett utat, nem tehetünk mást. Felelõsségünk van és elvárások vannak velünk szemben, amiknek meg kell, hogy feleljünk, ezt kell folytatnunk a következõ szezonban is."

 

"Ahogy mindig is mondtam, a Manchester Unitednek el kell fogadnia a kihívást. Mi jók vagyunk ebben és a következõ szezonban minden ilyen kihívást el is fogunk fogadni, ami csak az utunkba kerül."

 

"Nagyszerû hõstett megnyerni ezt a bajnokságot, a '80-as évek a Liverpool ideje volt, a mi idõnk pedig most van."

 

"Ez a mostani egy nagyon különleges bajnoki cím, ugyanis ez azt jelenti, hogy az országban nincs más csapat, aki nálunk többet nyert volna. Ez történelem és egy nagy dolog a klub hagyományai számára."

 

"A játékosok nagyszerûek voltak, és úgy gondolom kiérdemelték ezt, mivel remek egyéni teljesítményekkel rukkoltak elõ. Elutasítom azokat a nonszensz kijelentéseket, amelyek szerint a Manchester United nem egy nagyszerû csapat."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!