Rangnick számára nem az utódkeresés az elsőszámú feladat

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick kihangsúlyozta, hogy maximálisan az Everton elleni találkozóra koncentrál, nem pedig arra, hogy miként áll az új menedzser keresése a klubnál.


Mivel az új menedzser kilétével kapcsolatban heves találgatások voltak a hét folyamán, várható volt, hogy a pénteki sajtótájékoztatón megkérdezik erről a német szakembert is, aki kihangsúlyozta, hogy számára a fókusz a legjobb 4 közé kerülés, de elismerte azt is, hogy a következő hetekben már megbeszéléseket fognak folytatni a tanácsadói szerepkörével kapcsolatban.

 

Amikor a nyári tervekről kérdezték, Rangnick így válaszolt: "Nos, mint tudják, tanácsadói szerepkörben fogom folytatni a munkám. Biztos vagyok benne, hogy a következő hetekben beszélünk erről. Legkésőbb a szezon végén."

 

"Most viszont a holnapi meccsre koncentrálok, ami a Goodison Parkban lesz."

 

A klub következő menedzserével kapcsolatban Rangnick biztosította az újságírókat, hogy mindegyik jelölt valódi minőséget képvisel.

 

 

"Azt hiszem, ez a holnapi meccs sajtótájékoztatója" - szögezte le. "Nem kívánok itt új menedzserekről beszélni. Amennyire én tudom, az összes lehetséges jelölt , akivel a klub felvette a kapcsolatot, mint top menedzser, top edző."

 

"Ha ebbe beletartozik Erik ten Hag, az Ajax menedzsere is, akkor rá is igaz ez. Jelenleg erről ennyit tudok mondani. Számomra a középpontban a csapat felkészítése áll a holnapi mérkőzésre, valamint a 3 pont megszerzése, ami fontos."

 

"Tudom, hogy kikkel tárgyalt a klub és azt mondhatom, hogy mindegyikük kiváló menedzser. Most viszont koncentráljuk a holnapra, utána pedig a következő meccsre."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Everton - Manchester United

Premier League, 32. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!