Rangnick: Egy United játékosnak mindig motiváltnak kell lennie

Ralf Rangnick véleménye szerint a Manchester United játékosainak sohasem szabad, hogy problémát jelentsen a motiváció.


Az ideiglenes menedzsert a pénteki sajtótájékoztatóján megkérdezték, hogy közre játszott-e a motiváció hiánya az elmúlt hetek rossz teljesítményében, miközben a Vörös Ördögök a Bajnokok Ligája indulást jelentő helyezésért küzdenek.

 

"Ez nem lehet probléma egy olyan klubnál, mint a Manchester United" - válaszolta a német. "A Manchester Unitedben játszó játékosoknak mindig meg kell legyen a motivációja."

 

"Ha megnézzük az Everton elleni találkozót, a gólig mi irányítottunk a találkozón. Nem azt mondom, hogy kiemelkedően jól játszottunk, de irányítottuk a meccset. Az oldalvonal mellett állva az volt az érzésem, hogy minden máshogy sikerül, ha mi szerezzük meg a vezető gólt, de sajnos nem tettük meg."

 

"Bekaptuk a gólt és onnantól kezdve valami megváltozott. Megváltozott a hangulat a stadionban és az energiaszintünk is visszaesett. Ennek pedig nem szabad megtörténnie."

 

 

"Még, ha kapunk is egy gól, ami előfordulhat, akkor is tisztában kell lennünk azzal, hogy mi vagyunk a jobb csapat és képesek vagyunk uralni a játékot. Ez nem így volt és ennek valószínűleg az önbizalomhoz van inkább köze."

 

A szombati, Norwich elleni összecsapás az első a hátralévő 7 bajnokiból és az ezeken elér eredmények fogják eldönteni, hogy a United képes lesz-e kvalifikálni magát Európa legerősebb kupasorozatába. Sajnos ez nem csak a csapattól, hanem a Spurs, az Arsenal és a West Ham eredményeitől is függ jelen pillanatban, akik a tabella 4., 5. és 6. helyén tanyáznak.

 

"Nincs értelme találgatni, hogy vajon más csapatok hogyan fognak szerepelni, vagy, hogy fognak-e pontokat veszíteni" - mondta Rangnick. "Amíg nem tudjuk megnyerni a saját meccseinket, addig nem számít a többiek eredménye, ezért a holnapi találkozónkra összpontosítunk, amelyen ismét 75000 szurkolónk előtt fogunk játszani. Mindezt szeretnénk a legmagasabb szinten tenni és itthon tartani a 3 pontot."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!