Rangnick reakciója a Norwich elleni győzelemre

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick dicsérte a "különbséget jelentő" Cristiano Ronaldo teljesítményét, mivel a portugál mesterhármasának köszönhetően tudták a Vörös Ördögök otthon tartani a 3 pontot a végül szorosra sikerült összecsapáson, pedig vezettek is a házigazdák 2-0-ra.


A United remekül kezdte Dean Smith csapata ellen a találkozót és 32 perc elteltével már két gólos előnyre tettek szert Ronaldo találatainak köszönhetően. A vendégek azonban még az első félidő végén szépíteni, majd a fordulást követően egyenlíteni tudtak, így a vártnál feszültebb délutánban volt része a rekordbajnoknak.

 

Szerencsére Rangnick fiai összeszedték magukat, a portugál klasszis pedig 2-2-es állásnál egy hatalmas szabadrúgás góllal elért mesterhármasának köszönhetően megszerezték a 3 pontot is, ami kifejezetten sokat érhet, mivel a Tottenham és az Arsenal is kikapott.

 

Gyenge irányítás

"Igazából sokkal nyugodtabb délutánnak kellett volna lennie, főleg miután 2 gólos előnyre tettünk szert. Ennek az előnynek könnyebbé kellett volna tennie az életünket, de nem így történt. Egyszerűen nem védekeztünk elég jól és két gólt is kaptunk. Korábban is kaphattunk volna gólt és pontosan ezek azok a dolgok, amikben sokkal jobban kell teljesítenünk a következő meccseinken."

 

Bejött a kockázatvállalás

"Nagyon hasonló volt a helyzet a West Ham és a Tottenham elleni meccsekhez. Azokon is mindent egy lapra kellett feltennünk és be kellett vállalnunk mindenféle kockázatot. A második játékrészben úgy döntöttünk, hogy csak egy 6-ossal játszunk, Nemanjaval, mert a  döntetlen katasztrófa lett volna számunkra nem csak a tabellát nézve, hanem az öltözői hangulatra is kihatással lehetett volna."

 

A Pool ellen fejlődni kell

"A saját teljesítményünkre kell koncentrálnunk, végül jó lett az eredmény, ami feldobja a srácokat és lendületet ad, de reálisnak kell lennünk. Ilyen teljesítménnyel szinte lehetetlen lesz bármit is elérni a Liverpool otthonában, vagy akár az Arsenal, vagy a Chelsea elleni találkozókon. Ezek nehéz meccsek lesznek és jobban kell játszanunk, letámadnunk, sokkal agresszívebbnek kell lennünk. Ez volt a legnagyobb probléma ma és az a dolog, amivel nem voltam ma elégedett."

 

 

Ronaldo 60. triplája

"Igen, ez figyelemre méltó teljesítmény. Főleg a 2. és 3. gólja volt nagyszerű. Megmutatta a fejesnél, hogy mennyire erős és olyan volt ma, mint a Tottenham elleni meccsen, amikor szintén ő jelentette a különbséget."

 

Nehéz hét következik

"Igen, azt hiszem ezzel mindenki tisztában van, de még mindig versenyben vagyunk, de ahogy mondtam, javítanunk kell a teljesítményünkön és magasabb szinten kell játszanunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!