Csapathírek a Liverpool meccs előtt

Ralf Rangnick megerősítette, hogy a Manchester United kedden is nélkülözni lesz kénytelen öt játékosát a Liverpool elleni idegenbeli bajnokin, de Bruno Fernandes kapcsán szerencsére pozitív hírekkel szolgálhatott.


A Vörös Ördögöknek kedden este 9-kor lesz jelenésük a Mersey-partján, amelyet megelőzően Ralf Rangnick válaszolt az újságírók kérdéseire Carringtonban.

 

Edinson Cavani, Scott McTominay, Luke Shaw és Raphael Varane is kihagyni kényszerültek a csapat legutóbbi két bajnokiját az Everton és a Norwich City ellen.

 

Fred a Goodison Parkban még ott volt a kezdőben, de már az első félidőben le kellett cserélni sérülés miatt, így ő is csatlakozott a hiányzókhoz a Kanárik elleni összecsapásra.

 

Héfő délutáni sajtótájékoztatóján a német menedzser elárulta, továbbra sem számíthat erre az öt játékosra, így nem utaznak el a kerettel az Anfield Roadra.

 

"Rapha [Varane] nem edzett együtt a csapattal. De a pályán már ott lehetett az egyik rehabilitációs edzőnkkel" - kezdte Rangnick.

 

"A sérült játékosok tekintetében nincs változás, ugyanaz a helyzet, mint az elmúlt két mérkőzésen."

 

 

Ralf beszámolt Bruno Fernandes állapotáról is, aki a péntek reggeli edzésre tartva autóbaleset részese volt.

 

"A baleset a Carringtonba vezető útján történt" - tette hozzá a német.

 

"De amennyire én tudom, senki nem sérült meg. Együtt edzett a csapattal, rendben volt, ezért én úgy gondolom, hogy holnap is OK lesz vele minden."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!