Rangnick számos új igazolásra számít

Ralf Rangnick hiszi, hogy a Manchester Unitednél nagy mértékű keret újjáépítés lesz a nyári átigazolási szezon során.


Sűrűnek ígérkezik a nyár az Old Traffordon, miután számos játékos szerződése lejár, az ideiglenes menedzser szerint ez pedig odáig vezethet, hogy több, mint "három vagy négy" érkező is lehet a felnőtt csapat keretéhez.

 

A német szakember úgy érzi, az új menedzser kilétének hivatalos bejelentése nem szabadna, hogy befolyással legyen a csapat szezon végi hajrában nyújtott teljesítményeire, de az erősítésekre hatással lehet, miután a Unitednél azt tervezik, hogy azonnal a piacra lépnek, amint megnyílik a nyári átigazolási időszak.

 

Ralf révén már számos potenciális célpont került ajánlásra a klub vezetősége felé, míg a távozók esetében egyelőre Nemanja Matic az, aki bejelentette, hogy máshol folytatja karrierét a következő szezontól.

 

"Szerintem a kapusposztot leszámítva biztosra kell mennünk, hogy minden egyes területen fejleszteni tudjuk a keretet" - kezdte a Sky Sportsnak a Liverpool elleni rangadót megelőző interjújában.

 

"Olyan játékosokat kell szerződtetnünk, akik tényleg ahhoz tudják segíteni a csapatot, hogy jobb legyen. Ismét elmondom, hogy minden a profiltól függ. Attól, hogy milyen típusú játékosra van szükségünk ahhoz, hogy az általunk játszani kívánt játékot elő tudjuk idézni."

 

"A játékosoknak a lehető legjobb teljesítményüket kell nyújtaniuk, függetlenül attól, hogy ki lesz a következő menedzser és annak hogy bejelentik-e a személyét egy, két vagy három héten belül, nem szabad hogy hatással legyen a jelenlegi helyzetünkre. De igen, természetesen fontos tudni, hogy ki lesz a következő menedzser, mert csak akkor lehet megkezdeni a kiválasztási folyamatokat és a lehető legjobb és leghasznosabb játékosokat megtalálni, ha tudjuk, hogy ki ül majd a kispadon és milyen játékot akar játszatni."

 

"Lehet néhány olyan játékos - és ezeket a játékosokat már meg is neveztem a vezetőségnek - akik az új menedzser személyétől, az új játékstílustól és felállástól függetlenül egy olyan klub érdekeit szolgálhatják, mint a United. De ha összességében megnézzük, hogy milyen léptékú újjáépítésre van szükség a keretben, akkor nem lesz elég három-négy új játékost igazolni."

 

"Többre lesz szükség, hogy szerződése lejárása miatt mennyi játékos nem lesz már itt a következő szezontól."

 

 

A United kedden este az ősi rivális Liverpoolnál vendégszerepel, ahol hét játékost is nélkülözni lesznek majd kénytelenk. 

 

Mindazonáltal Rangnick meg van róla győződve, hogy sokkal jobb teljesítményt fog majd látni a Norwich City ellen 3-2-re megnyert mérkőzéshez képest.

 

"Most azokkal a játékosokkal kell majd megvívnunk a csatát, akik rendelkezésünkre állnak és belőlük kell a legjobb teljesítményt kihoznunk" - tette hozzá.

 

"Nehéz dolgunk lesz az Anfielden. Tudjuk, hogy a lehető legmagasabb szintre kell lépnünk. Az az ambíciónk, hogy megnyerjük azt a meccset és így is fogunk pályára lépni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!