Rangnick reakciója a Liverpool elleni vereségre

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick szerint csapata nem volt elég jó az Anfielden az első félidőben, a kedd esti, Liverpooltól elszenvedett 4-0-s vereség során.


Az első félidő pocsék volt

"Nagyon, nagyon csalódástkeltő első félidő volt. A hat perc után bekapott gólunk nem volt része a tervünknek. Ennyire magasan feltolva és kinyílva a Liverpool egyik legnagyobb erősségének - az átmeneteknek - nyitottunk ajtót, ami egyszerűen képtelenség és nem szabadott volna ilyet tennünk. Aztán Pogba korán megsérült. Nem állt rendelkezésünkre túlzottan sok, született labdaszerző játékos a kezdőcsapat összeállításakor. Ezért döntöttünk az öt védős rendszer mellett. Ezen változtattunk a második félidőben és az utána következő 25 perc jobban sikerült. De így se tudtunk túlzottan sokat kihozni azokból a pillanatokból, amikor az ő térfelükön tartózkodtunk. De legalább a második félidő elején nyílt volt a mérkőzés, majd jött a harmadik góljuk, ami eldöntötte és lezárta a mérkőzést."

 

Pogba sérülése

"Meghúzta a vádliizmát. Jelenleg úgy tűnik, hogy ez nem egy olyan sérülés lesz, mint Fredé, amin egy hét múlva túl lesz. Attól félek, hogy Paul nem lesz bevethető az Arsenal és a Chelsea elleni meccseken se."

 

A harmadik gól megölt bármilyen reményt

"Ha sikerült volna egy gólt szereznünk, az talán megváltoztatta volna a mérkőzést, de nem sikerült. Mint mondtam, voltak pillanataink a tizenhatosukon belül és körülötte, de ezen pillanatok közül egyiket se tudtuk befejezni, a harmadik bekapott gólunk pedig felért egy felkéréssel. 10 méteres passzt adni Anthony Elanganak nem volt értelme. Mindenki tudja, hogy ő egy olyan játékos, aki a védelmi vonalak mögé szeret bebújni, nem pedig szembe kerülni velük. Ők pedig csak erre a labdára vártak. Eléggé hasonlított ez a bekapott gólunk az Everton ellenire. Hat másodperccel később a labda már a kapunkban volt."

 

 

Nem voltunk elég atletikusak

"Ők a világ egyik legjobb csapata, mi pedig nem voltunk elég fizikálisak vagy atletikusak. Az ilyen csapatok ellen ha problémát akarsz okozni, szükség van néhány kontratámadásra, de erre mi nem voltunk képesek és ezért kaptunk ki 4-0-ra. Egészen biztos vagyok, hogy a kezdő tizenegyes összes tagja tisztában volt ennek a mérkőzésnek a fontosságával - nem csak a tabella tekintetében, hanem a szurkolóink és támogatóink kapcsán is. Ahhoz, hogy egy ilyen mérkőzésből valamit kihozhass, ahhoz meccsben kell lenni. Támadni kell és problémákat okozni. Az első félidőben ez egyáltalán nem sikerült nekünk és a másodikban is csak 25 percig."

 

Miért hozta be Hannibalt

"Normális esetben jobb, ha egy játékosnak úgy adsz debütálási lehetőséget, hogy 3-0-ra vezetsz, de ebben a szezonban ez nem gyakran fordult elő. Ezért döntöttem úgy, hogy pályára küldöm az utolsó 10 percre. Talán egy kissé túlmotivált volt két pillanatban is, de szerintem a játékvezető jól döntött, hogy nem állította ki."

 

Előretekintve az Arsenalra

"Ezt már egy párszor elmondtuk az elmúlt hetek során. Realistának kell lennünk. Nem tudom, hogy hány játékos fog rendelkezésünkre állni. Remélhetőleg néhányukra újra számíthatunk majd a jelenleg nem bevethetők közül, de most ezt még nem tudom. A mérkőzésre négy nap múlva kerül sor és mi csak a következő feladatunkra koncentrálunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!