Csapathírek a Brighton elleni meccs előtt

A Manchester United a 2021/22-es szezon utolsó előtti bajnokijára készül, az ellenfél pedig a Brighton lesz az Amex Stadionban.


A Vörös Ördögök a szombati, Sirályok elleni bajnokit követően még az utolsó fordulóban, május 22-én megmérkőznek majd a Crystal Palace csapatával is. Legutóbbi találkozójukat 3-0-ra megnyerték a Brentford ellen, így a szombaton, 18:30-kor kezdődő találkozóra jó hangulatban kell megérkeznie a srácoknak, akikhez a héten csatlakozott a sérültek közül Aaron Wan-Bissaka és Harry Maguire is.

 

Egy másik védő, Eric Bailly játéka azonban kétséges a hétvégén, Marcus Rashford pedig betegség miatt szintén kiesett a keretből.

 

"Harry visszatért az edzésekre" - erősítette meg Rangnick a meccs előtti sajtótájékoztatóján Carringtonban. "Egész héten edzett a Brentford elleni találkozót követően, szóval bevethető és ott lesz holnap a keretben."

 

 

"Edinson is edzésben van, bár ő csak nemrég tért vissza sérülését követően és csereként pályára lépett a Brentford ellen. Marcus Rashford hiányozni fog, hörghurutja van és lázas, így nem lesz a keretben."

 

"Kérdőjeles Eric Bailly játéka is, aki ma megkereste az orvost hátprobléma miatt, éppen most vizsgálják. Meglátjuk majd, hogy utána tud-e edzeni."

 

A bal szélső védő, Luke Shaw az eddigiek alapján kihagyja a szezon hátralévő részét, Paul Pogba és Jadon Sancho azonban még küzdenek azért, hogy a Selhurst Parkban pályára léphessenek az utolsó fordulóban.

 

Juan Mata jól teljesített a Brentford elleni bajnokin, amin Fred és Cavani is csereként léptek pályára miután visszatérhettek sérülésüket követően.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!