Rangnick már kapcsolatba lépett Ten Haggal

A vasárnapi, szezonzáró Crystal Palace elleni bajnokit megelőzően Ralf Rangnick megbízott menedzser megerősítette, ő és az érkező menedzser, Erik ten Hag kapcsolatba léptek egymással, hamarosan pedig személyesen is találkozni fognak.


Rangnick a Sasok elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón elárulta, a hétvégi fővárosi látogatásukat megelőzően üzeneteket váltottak holland kollégájával.

 

"Kapcsolatba léptünk egymással WhatsApp-on és remélhetőleg hamarosan arra is lehetőségünk lesz, hogy személyesen is találkozzunk és beszéljünk, akár a hétvégén, vagy legkésőbb hétfőn reggel. Már várom, hogy személyesen egyeztethessünk és megismerjük egymást" - kezdte a német szakember.

 

Ten Hag utoljára múlt vasárnap ült az Ajax kispadján, amikor a már holland bajnokcsapat 2-2-es döntetlenre végzett a Vitesse Arnhem ellenében.

 

Az amszterdamiak már egy fordulóval korábban bebiztosították címvédésüket az Eredivisie-ben, amikor meggyőző, 5-0-s sikert arattak a Heerenveen ellen.

 

Ten Hag Old Traffordon történő hatalomátvételét megelőzően, Rangnick úgy nyilatkozott, eddig elért edzői sikerei jól illeszkednek a klub jövőképébe.

 

"Továbbra is erősen hiszem, hogy rendelkezünk egy olyan játékosmaggal, akik top szintűek, sokat érnek és elég jók ahhoz, hogy ennél a klubnál játszanak és remélhetőleg ezek közül a játékosok közül sokan itt lesznek a következő szezonban is. Ha a vezetőség, Erik és a megfigyelői hálózat segítenek a problémák megoldásában, akkor rám is számíthatnak, hogy segíteni fogok."

 

 

Ez a nyár a változásról fog szólni a Unitednél, így nem meglepő, hogy a pletykarovatok már magas üzemi hőfokon égnek. Gyakorlatilag elkerülhetetlen volt, hogy hihetetlen mennyiségű játékos neve kerüljön szóba az Álmok Színházába való átigazolás kapcsán az elmúlt hónapokban, de Rangnick ismét kihangsúlyozta a hatékony erősítés fontosságát.

 

"Ha a megfelelő mentalitású és minőségű játékosokat tudjuk szerződtetni, akkor pozitívan állok ahhoz, hogy nem csak újra pályára állítjuk a klubot, de a csúcsra is visszatérhetünk és a következő hetekben mindennek csak az erre való előkészületekről szabad szólnia."

 

"Talán ez nem fog megtörténni gyorsan, mert ez nem lehetséges egy átigazolási időszak alatt, de nagyon pozitív vagyok azt illetően, hogy ez a következő két-három átigazolási időszak során be fog következni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!