Bizonytalan Ronaldo részvétele a felkészülési túrán

A Manchester Unitednél bizonytalanok, hogy Cristiano Ronaldo pénteken elrepül-e a csapattal a Thaiföldön és Ausztráliában tartandó felkészülési túrájukra.


A 37 éves világklasszis családi indokokra hivatkozva nem jelentkezett tegnap edzésre Carringtonban, amelyet a klub elfogadott.

 

Ronaldo hiányát azonban nehéz nem összekötni azzal, hogy állítólag távozna a klubtól a nyár folyamán, amennyiben megfelelő ajánlat érkezik érte.

 

Ronaldonak nyári szabadságát követően hétfőn kellett volna újra munkába állnia Manchesterben, de ehelyett az elmúlt napokhoz hasonlóan a portugál válogatott edzőközpontjában, a Cidade de Futebolban készül. 

 

A Sky Sports News értesülései szerint a játékos ügynöke, Jorge Mendes az elmúlt heteket azzal töltötte, hogy eladja a "Cristiano effektet" más kluboknak, akik egy vaskos dossziét is kaptak ügyfele lenyűgöző szponzori hátteréről, közösségi médiás és 'új piacokra' irányuló hatásáról.

 

 

Úgy tudni, hogy a hallgatóság között volt a Chelsea új társtulajdonosa, Todd Boehly is, aki lépést is tervez az ötszörös aranylabdás megszerzésére.

 

A megkeresettek között volt a Bayern München, a Barcelona és a Napoli is és bár a Unitednél kitartanak amellett, hogy Ronaldo nem eladó, azonban akkor jobban elgondolkodnának az eladásán, ha egy Anglián kívül csapat tenne érte ajánlatot.

 

Amennyiben Ronaldo kihagyja a Vörös Ördögök nyári felkészülési túráját, az gyakorlatilag a végét jelentené második, rövidre sikerült klubnál töltött időszakát.

 

A United első felkészülési mérkőzésére jövő kedden, Bangkokban kerül majd sor az ősi rivális Liverpool ellen, amelyet a Melbourne City, a Crystal Palace és az Aston Villa elleni találkozók követnek majd Ausztráliában. 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!