Van Persie üzenete Malacianak

A Manchester United korábbi támadója, Robin van Persie úgy véli, hogy Tyrell Malacia remekül be fog illeszkedni a Vörös Ördögöknél.


Malacia átigazolása kedden nyert megerősítést, ezzel pedig ő lett az Erik ten Hag éra első igazolása az Old Traffordon. A bejelentést követően a Feyenoordnál edzőként dolgozó Robin van Persie üzenetet posztolt a csapat hivatalos Twitter fiókján keresztül.

 

Tyrell és Robin 2018 és 2019 között együtt is játszottak az Eredivisie-ben, miután a holland támadó visszatért abba a klubba, ahol profi karrierje elkezdődött. Malacia Rotterdamban született és végigjárta a Feyenoord ranglétráját, mielőtt Angliába költözött volna, ezt az utat pedig Robin kifejezetten jól ismeri saját pályafutásának köszönhetően.

 

"Hello Tyrell, itt Robin! Szeretnék gratulálni ahhoz, hogy a Manchester Unitedbe igazolsz. Fantasztikus. Megmutattad, hogy az önmagadba vetett hittel, tehetséggel és a nap mint nap végzett kemény munkával - amit én testközelből láttam - az álmok valóra válnak."

 

A videó üzenet során Van Persie a United szurkolóihoz is szólt és pár mondatban elmondta, hogy mire is számíthatnak a fiatal védőtől.

 

 

"A Vörös Ördögök szurkolói nem csak egy tehetséges védőt kapnak, hanem egy fantasztikus embert is. Legyetek kedvesek hozzá, támogassátok a jó és a rossz időszakokban is és biztosak lehettek benne, hogy ő mindent megtesz majd értetek."

 

"Biztos vagyok benne, hogy ez egy nagyszerű kapcsolat kezdete."

 

Van Persie köszönetet mondott Malacianak az elmúlt években végzett munkájáért is.

 

"Az összes Feyenoord szurkoló és dolgozó nevében köszönetet szeretnék mondani neked azért, amit értünk tettél, egészen gyerekkorod óta, az akadémián keresztül a felnőtt csapatig és eddig a fantasztikus pillanatig."

 

"Igazi példakép vagy a következő generáció számára, ezért nagyon köszönöm minden erőfeszítésed és mindazt, amit a klubunkért tettél és minden jót kívánok."

 

"Sok szerencsét!"


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!