Ten Hag: Ezért igazoltuk le Malaciat

Tyrell Malacia kedden került bemutatásra a Manchester United új játékosaként, amellyel ő lett a Ten Hag éra első igazolása.


A Vörös Ördögök újdonsült 12-ese a holland Feyenoord akadémiáján nevelkedett, majd a rotterdami alakulatnál vált felnőtt játékossá is.

 

Malacia útjai számtalanszor keresztezték egymást új menedzserével az elmúlt években, miután az Eredivisie-ben többször is szembe került a Ten Hag irányította Ajaxszal.

 

A klubmédiának adott exkluzív interjújában a United menedzsere örömét fejezte ki azt illetően, hogy sikerült a holland válogatott játékost leigazolniuk és arról is beszélt, hogy mit profitálhat a csapat az érkezésével.

 

"Szerintem ő a modern kori baloldali vagy szélső védő" - kezdte honfitársáról Ten Hag.

 

"Illik a profilba [amelyet keresünk] és ami a legfontosabb minden szélső védő kapcsán, hogy ő lezárja a megfelelő területeket."

 

 

Malacia azzal szerzett hírnevet magának Európában, hogy ő egy olyan dinamikus védő, aki a védekezés mellett a csapat támadójátékához is hozzájárul, amelyet jól példáz, hogy az előző szezonban öt asszisztot is jegyzett a Feyenoordban.

 

Ten Hag tisztában van a Malacia által jelentett veszéllyel és hiszi, hogy nagy értéke lehet a manchesteri csapatnak.

 

"Képes lesz részt venni a támadójátékunkban is, amelyben egyébként nagyon jó" - tette hozzá.

 

"Szerintem nagyon nagy értéke lesz ő a csapatnak." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!