Olsen és Robson szerint Eriksen top igazolás

Az egykori Vörös Ördögök, Jesper Olsen és Bryan Robson szerint, a múlt hét pénteken bejelentett Christian Eriksen érkezése top igazolásnak minősül.


A dán játékos ingyen érkezik az Old Traffordra, miután az előző idényben egy rövid, de emlékezetes időszakot töltött egy másik Premier League klubnál, a Brentfordnál. Az egykori csapattársak, Olsen és Robson elmondták azt is, hogy szerintük Eriksen érkezése mit hoz a klub számára és hol kaphat majd szerepet a csapatban Erik ten Hag irányítása alatt.

 

"Szerintem ő inkább támadó szellemű játékos, de nagyon fegyelmezett és keményen dolgozik a csapatért, így mindig a megfelelő helyen tud lenni" - mondta Robson a The Debate legújabb epizódjában.

 

Bryan egy korábbi United játékoshoz hasonlította a dán középpályást, aki hasonló karriert futott be, mint Eriksen az Ajaxnál és most a Unitednél.

 

"Kicsit Arnold Muhrenre emlékeztet azzal, ahol a bal oldalról megindul befelé, Eriksen is meg tudja csinálni ugyan ezt. Elképesztő, ahogy a labdával bánik. Remek párost alkothatnak majd a támadásoknál Brunoval, kiváló minőséget képvisel és nagyon remélem, hogy ez a csapat játékán is meg fog látszani."

 

 

Eriksen honfitársa, Olsen örömmel árulta el, hogy Chrisian egy igazán kedves játékos. 

 

"Valószínűleg egyike azon játékosoknak, akiket alul értékelnek, mert látszatra nagyon egyszerű és könnyű dolgokat csinál."

 

Olsen megerősítette Robson gondolatait és egyetért abban, hogy Eriksen mindig a csapatárt játszik.

 

"Úgy gondolom, hogy remekül fog illeszkedni a Unitedbe."

 

Azonban nem Eriksen az egyetlen érkező, akiről a szurkolók beszélnek, hiszen a dán után vasárnap bejelentették, hogy Lisandro Martinez is csatlakozik a Vörös Ördögökhöz. A 24 éves játékos így folytathatja a közös munkát Erik ten Haggal, a szerződés véglegesítéséhez pedig csupán formaságok vannak még hátra.

 

A United We Stand szerkesztője, Andy Mitten betekintést engedett abba is, hogy mire számíthatnak tőlük a csapat szurkolói.

 

"Nem ő a legmagasabb védő, de az Ajaxnak nagy szüksége volt rá tavaly. A fiatal játékosok is felnéztek rá" - mondta Mitten a The Debate-ben. "Keményen beleáll a párharcokba és az egyik legjobb játékosa volt a holland csapatnak. Ha a holland menedzser úgy gondolja, hogy ő segíteni tud a csapatnak, akkor az jó dolog."

 

"Martinez és Eriksen is ismeri Ten Hagot és azt is, hogy hogyan akar játszani, így kulcsszerepük lehet majd a szezon során."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!