Csapathírek az Aston Villa meccs előtt

A Manchester United jó formában várhatja 2022-es felkészülési túrája utolsó ausztráliai mérkőzését, amelyet az Aston Villa ellen vívnak majd Perth-ben.


Az Optus Stadiumban rendezendő összecsapás egy újabb remek alkalmat nyújt majd Erik ten Hag számára, hogy még jobban megismerje keretét, amellyel eddig sorozatban három győzelmet is aratott a Liverpoolon, a Melbourne Victory-n és a Crystal Palace-on felül kerekedve.

 

Scott McTominay kihagyta a sajtónyilvános edzést, helyette az edzőteremben dolgozott, így a játéka kérdéses lehet. James Garner és Raphael Varane azonban ott voltak társaikkal a gyakorláson, így hadra foghatóak lehetnek a birminghamiekkel szemben.

 

Garner sérülés miatt még nem léphetett pályára a 2022-es felkészülési túrán, de Ten Hag elárulta, hogy szeretné az előző szezont a Nottingham Forestnél kölcsönben töltő fiatalt saját maga is szemügyre venni, mielőtt dönt az angol U21-es válogatott játékossal kapcsolatos, következő szezonra vonatkozó terveiről.

 

Több játékperc juthat egy másik akadémista, Hannibal számára, miután Ten Hag arról beszélt, hogy a tunéziai felnőtt válogatott középpályás jó benyomást tett rá az edzéseken.

 

 

A klub két legújabb igazolása, Christian Eriksen és Lisandro Martinez természetesen nem lesznek még bevethetőek, mivel nem utaztak el újdonsült társaikhoz Ausztráliába. Martinez átigazolása az Ajaxtól még nem is került véglegesítésre, de a következő hétvégén már mindkét játékos bemutatkozhat manchesteri mezben.

 

A United július 30-án az Atletico Madriddal találkozik Osloban, majd egy nappal később a Rayo Vallecanot fogadja az Old Traffordon. 

 

"Manchesterbe visszatérve fog majd csatlakozni hozzánk Eriken és Lisandro, így már bővebbek lesznek a merítési lehetőségeink" - árulta el Ten Hag.

 

"És szerintem ők majd gyorsan be tudnak illeszkedni a csapatba."

 

"Manchesterbe való visszatérésünkkor le fogjuk vonni az elmúlt időszak tanulságait, majd lesz néhány napunk edzeni, mielőtt meghoznánk a döntéseinket [arról, hogy mikor fognak játszani]."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!