Manchester United - Wrexham 4-1

Tegnap a klub carringtoni edzőközpontjában egy extra barátságos mérkőzést játszhatott Erik ten Hag csapata a Wrexham ellen.


Az eredetileg az ifjúsági csapatnak tervezett barátságos mérkőzésre lecsapott Erik ten Hag, akinek nem titkolt szándéka az volt, hogy játékperceket kapjanak azok a játékosok, akik az eddigi felkészülési mérkőzéseken nem kaptak játékperceket, vagy, ha kaptak is, akkor csak nagyon keveset.

 

Emellett Eriksen és Martinez is ott lehetett a kezdőben, akik így szintén megmutathatták magukat, igaz csak zárt kapuk mögött.

 

 

Sajnos hivatalos leírást, kezdőcsapatot nem találni a meccsről, így lehetnek pontatlanságok az alábbiakban, de, ha hihetünk a több helyen leírtaknak, akkor a holland menedzser elég vegyes kezdőt hirdetett, melybe bekerült a kapuba Kovar, illetve a túrán hiányolt Garnacho is megmutathatta magát a második félidőben.

 

Kovar - Wan-Bissaka - Bailly - Martinez - Malacia - Garner - Van de Beek - Pellistri - Eriksen - Amad - Martial

 

A találkozót végül a Vörös Ördögök nyerték 4-1-re Eriksen, Garnacho, Amad és Telles találataival. A dán középpályás szabadrúgásból volt eredményes, de itt még az első félidőben egalizálni tudott a Wrexham, a fordulást követően azonban a srácok bebiztosították a házigazdák győzelmét.

 

 


SI

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!