Hivatalos: A United kerete a téli felkészülési túrára

A Manchester United hivatalosan is bejelentette azon játékosok névsorát, akik részt vesznek a klub spanyolországi edzőtáborában.


A Vörös Ördögök két barátságos mérkőzéssel fognak hangolódni a Premier League küzdelmeinek folytatására, amikor idegenben a La Ligaban érdekelt Cadiz és a Real Betis együttesivel csapnak majd össze.

 

Az első mérkőzésre december 7-én, szerdán, magyar idő szerint 20 órától kerül sor a Cadiz ellen, míg a másodikra három nappal később, szombaton 18 órától. 

 

Mivel Erik ten Hag felnőtt csapatának keretéből 13 játékos volt érdekelt a világbajnokság csoportkörében, így ők természetesen nem fognak elutazni Andalúziába.

 

Mindazonáltal az utazó keret így sem lesz tapasztalat híján, mellettük pedig a klub legígéretesebb tehetségei profitálhatnak abból, hogy együtt dolgozhatnak a manchesterinél sokkal melegebb klimatikus körülmények között.

 

 

Az egy hetes spanyol edzőtábort követően a United kerete visszatér majd Carringtonba, ahol tovább folytatják felkészülésüket első tétmérkőzésükre, amelyet majd december 21-én 21 órától a Burnley ellen vívnak az Old Traffordon a Ligakupában.

 

A Premier League újraindulása hat nappal később lesz esedékes, amikor a Nottingham Forest látogat majd az Álmok Színházába. A naptári évet egy Wolves elleni idegenbeli mérkőzéssel zárja majd a csapat a Molineux-ben Szilveszterkor.

 

Aaron Wan-Bissaka és Brandon Williams is ismét a teljes értékű edzésmunkát végző keret tagja lehet, miután felépültek sérüléseikből. 

 

Hiányozni fog viszont Axel Tuanzebe, aki Carringtonban marad, hogy ott folytassa egyéni edzésprogramját sérüléséből való minél előbb történő felépülése érdekében.

 

Jadon Sancho is folytatja már a világbajnoki szünet elején megkezdett egyéni edzésprogramját, hogy újra a legmagasabb szinten játszhasson. A klub ebben maximálisan támogatja.

 

A TELJES UTAZÓ KERET

Kapusok: De Gea, Heaton, Bishop, Dubravka.

Védők: Lindelöf, Wan-Bissaka, Williams, Mengi, Bernard, Jurado, Hardley, Bennett, Oyedele, Murray, Fredricson.

Középpályások: Van de Beek, McTominay, Savage, Iqbal, Hansen, Gore, Mainoo.

Támadók: Martial, Elanga, Shoretire, Garnacho, Hugill, McNeill, Emeran


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!