Van de Beek: Fontos, hogy hogyan kezdünk

A Manchester United középpályása, Donny van de Beek elárulta, hogy a hétvégi, Old Traffordon megrendezésre kerülő Brighton & Hove Albion elleni találkozót felfokozott hangulatban várják.


A holland játékos az előző szezon második felét kölcsönben töltötte az Evertonnál, azonban sérülés is hátráltatta, emiatt pedig összesen 7 alkalommal tudott csak pályára lépni Frank Lampard csapatában, amely végül biztosítani tudta a Premier League indulását is.

 

A 25 éves középpályás a nyáron vissza is tért a Unitedhez és abban reménykedik, hogy a felkészülési időszakban tett erőfeszítéseket megfelelő eredményekre tudják majd váltani a pályán a szezon során.

 

"Alig várjuk" - kezdte a 34-es számú játékos. "Nehéz felkészülési szezonunk volt, keményen edzettünk és keményen dolgoztunk."

 

"Most készen állunk a bajnokságra, amit már mindenki izgatottan vár."

 

"Úgy gondolom, hogy sikerült nagyszerű munkát végeznünk és számomra külön öröm, hogy újra a csapattal lehetek."

 

 

"Az elmúlt szezon és abban néhány hónap különösen nehéz volt, mert megsérültem és nem tudtam sokat edzeni és játszani. Szóval nagyon jó visszatérni és újra folyamatosan edzésben lenni."

 

Mivel a hazai forma minden csapat számára kiemelkedően fontos az idény során, Van de Beek elárulta, hogy az a szándékuk csapattársaival, hogy az Álmok Színháza egy bevehetetlen erőd legyen.

 

"Ez nagyon fontos" - válaszolta, amikor azt kérdezték tőle, hogy fontos-e a szurkolókat a csapat mögött tudni. "Ha a szurkolók támogatnak, akkor sokkal több energiád és önbizalmad van."

 

"A szurkolók nagyon sokat jelentenek nekünk, a csapatnak. Nagyon fontos, hogy vasárnap jól kezdjünk. Szükségünk van a pontokra és egy jó kezdés lendületet adhat nekünk és segít tovább fejlődni."

 

A 25 éves játékos, aki mellé a nyáron Lisandro Martinez és Christian Eriksen is csatlakozott pozitívan látja a jövőt és azt, hogy milyen eredményeket tudnak majd elérni.

 

"Azt hiszem, hogy ők olyan játékosok, akik élvezik a focit. Természetesen mindenki megtesz mindent, hogy otthon érezzék magukat. Mindkettejükkel kapcsolatban jó előérzetem van, remekül teljesítenek és sokat fognak segíteni nekünk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brighton & Hove Albion

Premier League 2022/23, 1. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!